Od začátku tvrdili, že se v taneční soutěži České televize loni sešla výborná parta. Až u baru v pražské Lucerně ale všem premiérovým hostům předvedli, že to mezi nimi vážně funguje. Opravdově, bez falše a jakéhokoli předstírání.

„Strašně jsme se skamarádili, ale to už jsem věděla při našem prvním setkání. Daniela je moje krevní skupina, já její a hrozně si rozumíme,“ popsala Blesku Veronika svůj vztah s moderátorkou Událostí ČT, kterou na svou premiéru osobně pozvala. „Prostě je to moje nová kámoška, často se spolu vídáme.“

„No jéje. Hrozně jsme si padly do noty, to je taková láska na první pohled, i když se to týká ženy a ženy,“ nechala se hned nato slyšet Daniela, která se na večírku nehnula od své nové spřízněné duše skoro ani na krok. Snad jen, když se přes dav fanoušků prodrala do náruče Jiřího Dvořáka, který na plátně zazářil v hlavní roli.

Ten s oběma chvilku klábosil, pak se ale schoval do temnějšího kouta kavárny a probíral něco hlavně s Veroničiným manželem, režisérem Biserem Arichtevem (42). Film Narušitel uvidíte v kinech od 24. ledna.

Původně se vůbec neznali, pak ale oba kývli na jeden scénář a... Jakmile se Jiří Dvořák na filmařském place prvně potkal s Veronikou Arichtevou, měli o téma hovorů postaráno: Hned probírali lano do populární taneční soutěže. „Věděla jsem, že se o něm spekuluje, tak jsem se ho na rovinu ptala, jestli do StarDance jde. A on mě se hned ptal taky,“ shrnula herečka. „Přitom jsme se tam vlastně viděli úplně poprvé!“

Do kinosálu pražské Lucerny nenápadně vplula i bývalá manželka Oldřicha Víznera (71) Vendulka Křížová (46). A sedačka vedle ní nebyla prázdná. Vendulka se celou dobu zamilovaně tulila k muži, s nímž randí minimálně už rok a půl. „Známe se několik let a je to člověk, který mě dokáže rozesmát,“ svěřila už dříve Blesku herečka. A na tom se patrně nic nezměnilo.

Bohužel na akci scházel Stanislav Zindulka (86). O plný sál a bouřlivý potlesk ho připravila nemoc. „Na premiéru se těšil, ale nemůže přijít. Necítí se dobře a musel doma ulehnout. Poslal za sebe syna,“ prozradil Blesku zdroj ze štábu. Představiteli bývalého pilota RAF překazila chřipka plány už začátkem ledna, kdy kvůli ní nepřišel na vzpomínkový rozhovor o Heleně Růžičkové (†67).

VIDEO: Veronika Arichteva: Kvůli StarDance byla bez energie!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva: Kvůli StarDance jsem bez energie, je to nepříjemné Tereza Kühnelová, Blesk

 

Fotogalerie
100 fotografií