Z bezstarostné a radostí překypující dospívající dívky se změnila v zádumčivého introverta. Není divu. Před dvěma lety jí na leukémii zemřela máma Johannah, které bylo teprve 43 let. „Stáhla se do sebe, byla posedlá svým tělem a vzhledem, dietami a cvičením,“ píše s odkazem na zdroj z jejího okolí britský Mirror.

Z její náhlé smrti jsou všichni v šoku, nejhůř to nese pochopitelně její bratr Louis a další sourozenci (sestra Lottie a dvojčata Phoebe a Daisy, Doris a Ernest). Félicité našli mrtvou ve středu v jejím londýnském bytě.

„Po smrti mámy, na kterou byla velmi fixovaná, už to nikdy nebyla ta stará veselá Félicité. Žila a bavila se v nejužším kruhu přátel, uzavírala se před okolím,“ tvrdí kamarád, s nímž Félicité ještě před pár lety vymetala mejdánky a byla vždy v centru největší zábavy.

V posledních měsících Félicité, která chtěla začít studovat módu na univerzitě, začala prý rapidně hubnout. Cvičení se věnovala v každé volné chvíli. Svůj účet na instagramu zásobovala selfíčky, módními fotkami i snímky, na nichž cvičí. Byla hubená jako lunt, kosti na ní jen chrastily. Poslední fotografii, odraz v zrcadle, přidala dva dny před svou smrtí. „Nevím, proč vypadám tak v šoku,“ napsala blogerka k fotce. Nyní pod ní je přes 40 tisíc soustrastných vzkazů…

Scotland Yard uvedl, že záchranáři přijeli do bytu ve východním Londýně těsně před jednou hodinou po poledni k dívce se srdeční zástavou. Ani přes snahu lékařů jí však nebylo pomoci. Co bylo přesnou příčinou smrti, určí pitva.

Fotogalerie
19 fotografií