Johannah Deakin byla matkou sedmi dětí. Jedním z nich je frontman a zpěvák kapely One Direction Louis Tomlinson, který je momentálně ze smrti milované maminky naprosto zdrcený.

Deakin onemocněla velmi agresivní formou leukémie. Bojovala s ní několik měsíců. Bohužel ale neměla sílu boj vyhrát. „S nezměrnou bolestí a smutkem oznamujeme, že se rodina s Johannah Deakinovou navždy rozloučila ve středu brzy ráno. Během tohoto roku Johannah diagnostikovali velmi agresivní formu leukémie, která vyžadovala okamžitou a stálou léčbu. Zdvořile žádáme, aby byl naší rodině poskytnut čas a prostor v soukromí truchlit,“ prohlásil Deakin pro deník The Sun.

Truchlení se ale nemohl oddávat příliš dlouho. Měl totiž domluvené vystoupení v Xfactoru. To nezrušil. Píseň, kterou tam zazpíval, vzdal jako poctu mrtvé mamince, která navždy zůstane v jeho srdci. 

Po vystoupení se ke slovu dostal i kat Simon Cowell, jehož slova Louisovi vehnala slzy do očí. „Obdivuji tvoji statečnost. Vážím si tě jako umělce i jako člověka. Je mi líto tvé mámy. Ale byla na tebe vždy hrdá a teď se na tebe dívá tam seshora,“ řekl Simon přes řev Louisových fanynek.


Matka slavného zpěváka po sobě kromě něj zanechala také osmnáctiletou dceru Lottie, šestnáctiletou dceru Felicite, dvanáctiletá dvojčata Phoebe a Daisy a dvouletá dvojčata Ernesta a Doris.

Fotogalerie
12 fotografií