Skupina One Direction vznikla v roce 2010 a během pěti let si získala miliony fanoušků. O rozpadu se ale spekulovalo už od března, kdy ze skupiny odešel Zayn Malik (22). Zpěvák svůj odchod zdůvodňoval tím, že si potřebuje odpočinout od slávy. Malik se nyní zkouší prosadit sólově.

K podobnému rozhodnutí nyní dospěli i zbývající členové skupiny. Pánové se dohodli, že si vezmou minimálně roční pauzu, aby se mohli věnovat svým projektům. Rozejdou se prý v březnu příštího roku. „Rozhodně za tím nejsou žádné sváry, všichni se na tom shodli,“ řekl zdroj blízký kapele portálu The Sun.

Nešťastným fanynkám může být jedinou útěchou, že se ještě dočkají pátého alba. Skupina už ale nemá v plánu žádné další turné.

Skupina One Direction vznikla v roce 2010 v průběhu britské verze talentové soutěže The X Factor. V klání nakonec skončili třetí. Jejich první single What Makes You Beautiful dosáhl v Británii i v Irsku první příčky hudebních hitparád. Koncertovali mimo jiné před královnou Alžbětou II. nebo ve vyprodané hale Madison Square Garden v New Yorku. V roce 2012 získali ocenění za nejlepší britskou píseň v soutěži BRIT Award.

Fotogalerie
13 fotografií