Vévoda s vévodkyní se zúčastnili tradičního zábavného večera, na který každoročně přicházejí zástupci královské rodiny a výtěžek z vystoupení pak putuje na charitativní účely. Letos padla volba na nejmilovanější členy britské královské rodiny.

Zatímco královský pár byl perfektně sladěn ve vysoce společenském outfitu, zejména Katina až na zem dlouhá krajková róba od její oblíbené návrhářky Diane Von Furstenberg za 25 tisíc korun byla nepřehlédnutelná, kluci z kapely One Direction, kteří spolu s americkou zpěvačkou Bette Midler byli hvězdami večera, nebo mladičkým zpěvákem Edem Sheeranem či Ellie Goulding, která Kate a Willovi zpívala na svatbě, byli oblečeni více než ležérně. Během večera vystoupila také kapela Simply Red, jejíž frontman Mick Hucknall byl oblíbeným umělcem Williamovy matky princezny Diany.

Lídr kapely Harry Styles měl tu čest přivítat Kate s Williamem. „Pogratuloval jsem jí k jejímu bříšku,“ nechal se slyšet zpěvák, který jedním dechem dodal, že rozhodně nijak „břichatě“ nevypadala. Princ William prohodil s kapelou také pár vět. Slíbil jim, že mladou popovou scénu bude pečlivě sledovat a dohlížet na ni. „Byl jsem nejnervóznější za celý svůj život,“ nechal se slyšet Liam Payne. Louis Tomlinson se pro změnu přiznal k trapasu. „Neoslovil jsem ji madam, řekl jsem jí ‚Ahoj, jak se máš? Já jsem Louis‘,“ nechal se slyšet.

Jak je vidět, Kate, která začíná 5. měsíc těhotenství, se konečně zbavila extrémních nevolností, které ji nutily zvracet až 30krát denně. Nyní je opět v pořádku, druhé těhotenství jí neskutečně sluší a ona s Williamem opět naskočila do nikdy nekončícího kolotoče královských povinností.

Fotogalerie
8 fotografií