Její tělo našli v jejím londýnském bytě. Lékaři určili jako předpokládanou příčinu smrti infarkt. Je to šokující, protože dívce bylo teprve osmnáct let! Porotce populární soutěže X Factor a její milovaný bratr Louis Tomlinson nemá slov. Poté, co jen před dvěma lety pohřbil mámu, přišel o dalšího blízkého člověka. A to je na jednoho zkrátka příliš... Lidé Félicité, které nikdo neřekl jinak než Fizzy, popisují jako milující, pečující, veselou, vášnivou, oblíbenou a krásnou mladou dámu.

Infarkt dívku postihl ve středu kolem poledne. Louis okamžitě zrušil všechna nadcházející vystoupení a zavřel se před okolním světem, aby mohl se zbytkem rodiny truchlit nad ztrátou drahé sestry. Podle informací deníku The Sun je zpěvák smrtí „velice rozrušený". Uvedený zdroj se dále nechal slyšet, že „je to neskutečná tragédie a všichni chtějí být Louisovi, který je po smrti matky hlavou rodiny a vždy dokázal podpořit ostatní sourozence, k dispozici."

Podle dalších informací byl s Félicité ve chvíli, kdy utrpěla infarkt, v bytě ještě další člověk. I když se bleskově přivolaní záchranáři snažili dívku oživit masáží srdce, bohužel nebyli úspěšní.

Félicité byla úspěšnou influencerkou na sociálních sítích, do Londýna se přestěhovala proto, aby „nakopla" svou kariéru. Také se nebála na svém instagramu zveřejnit zkušenosti s duševní nemocí. Napsala, že „deprese a úzkost už nesou ve společnosti menší stigma než dříve, ale jiné duševní odchylky zatím to štěstí nemají." Mladá dívka měla se svými sourozenci velmi blízký vztah. Nechala si na levou paži vytetovat počáteční písmena jejich křestních jmen. Její nečekaný odchod je všechny zdrtil.

Fotogalerie
23 fotografií