Malý Peťko Alexandr už se se závažnými zdravotními problémy narodil a i přes veškerou lásku, které se mu dostalo, letos 19. února zemřel. „Je to taková ambivalence pocitů. Na jedné straně jsme za něco bojovali a na druhé straně se syn rozhodl, že jde do nebíčka, a já jsem šťastný, že šel do nebíčka a že odešel v pokoji, ve spánku a netrpěl. Pro něho to možná bylo vykoupení a pro nás jako pro rodiče obrovská bolest a ztráta, se kterou se musíme vyrovnat,“ vyprávěl Peter Lengyel pro TopStar slovenské TV Joj.

V poslední době se mluvilo i o tom, že jejich manželství je v troskách. Nasvědčoval tomu i fakt, že na pohřeb malého Peťka přišli jeho rodiče zvlášť. I moderátor přiznává, že jejich vztah už není takový, jako byl na začátku.

Když se vám narodí dítě, které já nazývám jinak obdařené, je to opravdu zkouška toho všeho a je to opravdu náročné, protože tehdy dáš stranou svoje ego, všechno dáš stranou,“ popsal moderátor přezdívaný Pinďo, k čemu v jejich manželství došlo. „Nakonec jsme ve stádiu, že jsme přátelé, rozumíme si v mnoha věcech, ale v některých už to nejede,“ dodal Lengyel, kterému synkova diagnóza a smrt převrátila život naruby.

Že s jejich synkem nemusí být vše v pořádku, přestože těhotenství bylo bezproblémové, se ukázalo až krátce před porodem. Lékař jim tehdy oznámil, že Barbora má málo plodové vody, což může působit komplikace a k těm skutečně došlo. Chlapec se narodil s akutním zánětem srdce, mozku a sepsí organismu. 

 

Fotogalerie
14 fotografií