Zpěvák Václav Noid Bárta zásobuje instagram snímky nejen ze svých koncertů a z posilovny, kde pracuje na své postavě božského Adonise, ale tu a tam upustí nějaký ten střípek ze soukromí. A je naprosto jasné, že je tenhle na první pohled jasný tvrďák rodinný typ a skvělý táta. Dcerce splní, co jí na očích vidí – a tak ji například nechá, aby ho nalíčila, anebo jí dovolí, aby mu na hlavě udělala „annovej culík“. Malá Tereza je totiž velkou fanynkou Ledového království.

Tentokrát rozkošné děvčátko a milovnice animovaných pohádek od Disneyho postoupila ještě „o level dál“ a namalovala svému tatínkovi nehty namodro – čímž získal „elsový nehty“. A pro jistotu rovnou fixkou, aby se to nedalo tak jednoduše umýt. Noid však zachoval klid a lakonicky to okomentoval: „Jo, na Thaiboxu budu fakt za frajera…“ Zkrátka když dcera zavelí, že je tatínek za princeznu, je prostě tatínek za princeznu.

Noid se ostatně nikterak netají tím, že je Tereza nejdůležitější ženou jeho života. Po ostrých rozchodových tahanicích se svou již bývalou manželkou a maminkou malé Terezky, Gabrielou Dvořákovou (30), jí nyní na sociálních sítích neváhá se sympatickým nadhledem vzkázat „co bylo, to bylo, děkuju ti za úžasnou dceru“, v mnoha rozhovorech také zdůrazňuje, jak moc je šťastný, že může být otcem, a kvůli sladké ratolesti neváhal ani změnit svůj životní styl. To prý proto, aby s ní mohl být co nejdéle a mohl ji i chránit.

Na počátku ledna měl pak premiéru jeho song Písnička pro dceru Terezku, v jehož klipu dokonce roztomilá holčička účinkuje. Noid, obdařený charismatickým hlasem, v ní popisuje emoce každého hrdého tatínka. Text tohoto hitu sice nesložil, ale zase za ně vděčí svému otci, tedy dědečkovi malé Terezky. Václav Bárta starší (81) mimochodem otextoval například notoricky známé písničky z Troškovy pohádky Princezna ze mlejna.

VIDEO: Noid Bárta skoncoval se závislostí: Už dva roky jsem čistej, chlubí se

Video
Video se připravuje ...

Noid Bárta skoncoval se závislostí: Už dva roky jsem čistej, chlubí se Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií