Před časem se na instagramu rozhořela válka, když se na veřejnost dostalo video, kde Tary setřel svého malého fanouška. Na otázku chlapce, proč jeho oblečení stojí tolik peněz, odpověděl, že není drahé, ale on má málo peněz. A to hnulo žlučí jeho kolegům, učitelům ve školách a hlavně rodičům.

"Když jsem se veřejně k celé kauze vyjádřil, tak jsem dostal spoustu reakcí od učitelů a rodičů dětí, kteří Taryho zbožňují. Vždyť to jsou právě rodiče, kteří dětem dávají peníze na jejich záliby. Už jen to, že dvě hodiny s Tarym stojí 12 tisíc korun, takže vstupné bude několik stovek a jeho merch taky není nejlevnější a ani nejkvalitnější. A on si dovolí říct chlapečkovi, že má málo peněz? To je morální dno," netají se Johny Machette.

"Dovedete si představit, že vaše dítě přijde domů a ptá se, proč máme málo peněz, protože mu to řekl jeho hrdina? A to nemluvím o tom, když se loni Tary chlubil novým autem a v žabkách jel 250 km/h a natáčel se. On je pro své fanoušky vzorem, a tak by to měl brát a chovat se," dodal youtuber. Po těchto dvou eskapádách s ním pořadatel akce Utubering ukončil spolupráci.

Podle Jonáše to může být začátek jeho konce. "Tary rozjel vlak, nad kterým nemá kontrolu. A místo, aby se kál, tak jeho poslední omluva je směšná a arogantní."

VIDEO: Johny Machette o Tarym a jeho útoku na chlapce: Spadl na morální dno!

Fotogalerie
23 fotografií