Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chovatel (†40) praštil slona tyčí: Pak uklouzl a zvíře ho zasedlo

Autor: ital - 
7. března 2019
11:38

V jižní Indii došlo k neštěstí, když mohutný slon zalehl svého ošetřovatele, který se jej právě snažil omýt. Muž jménem Arun Panikkar, jehož několikatunové zvíře zavalilo, utrpěl zranění neslučitelná se životem.

Bezpečnostní kamery v zařízení pro péči o zvířata Karappuzha ve městě Kottayam v jiho-indickém státě Kerala zachytily šokující podívanou. Jeden z ošetřovatelů Arun Panikkar (†40) potřeboval omýt slona a chtěl, aby si zvíře lehlo, aby mu mohl očistit záda. Protože se zdráhalo, udeřil jej tyčí. To se mu ovšem stalo osudným.

Praštil slona totiž tak silně, že ztratil rovnováhu, uklouzl a spadl přímo pod mnohatunové zvíře, jež si právě lehalo na zem. Arunův kolega mu urychleně přiběhl na pomoc a pokoušel se přimět slona, aby se postavil. Za použití dlouhé tyče se mu to po chvíli podařilo a tělo svého spolupracovníka vytáhl.

Bylo ovšem už příliš pozdě. Následné vyšetření potvrdilo, že Panikkar zemřel okamžitě. Zvíře mu prý rozdrtilo lebku. Nyní probíhá vyšetřování smutné tragédie. Slon, který ji má na svědomí, údajně patří místní nemocnici.

nemocna ( 16. března 2019 02:36 )

Dobře mu tak a tak by to měli udělat všechna zvířata co je týrá člověk, takové lidi nemají právo žít na této planetě, zvířata jsou mnohem lepší než lidé, zabijí jen pro potravu nebo v ochraně mládat, ale lidé týrají a vraždí pro zábavu, peníze a chlubení trofejí, doufám že podnikatel co zbytečně jen pro potěšení zabil dvě slůňata zdechne v ukrutných bolestech

hnusnejsvet33 ( 7. března 2019 15:19 )

Tak "praštil" nebo "pobídl" tyčí. Diametrální rozdíl. Takže bůh ví, jak to bylo Blesku.

jara70 ( 7. března 2019 15:11 )

Tak tomu se říká spravedlnost 👏

IQ_diskuse_Blesk ( 7. března 2019 14:17 )

SUPEEEEEEEEEEER

hejpockej ( 7. března 2019 14:00 )

to me docela pobavilo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání