Bolest byla tak velká, že se o sebe nedokázal postarat sám. Kromě smrti se nejvíc bál, aby ho v zuboženém stavu neviděla pětiletá dcera a nevyděsilo ji to. Proto její matce zakázal, aby ji k němu vodila. Nicméně jak to jen šlo, tak si spolu aspoň volali. Ona tatínkovi vyprávěla, jak se jí daří ve školce, on sám raději mlčel. „Nakreslila mu obrázek, nedávno spolu taky mluvili po telefonu. Říkala jsem dceři, aby řekla tatínkovi, že na něj myslíme. Opravdu nám není jedno. Snad nemyslí na to, že je někde zavřený na pokoji a my si tu žijeme s novým chlapem idylu. Tak to není. O tátovi pořád mluvíme,“ nechala se Andrea slyšet v lednu.

Drží ji stranou

Teď stojí dýdžejka před bolestným problémem, jak Aničce vysvětlit, že už jí tatínek telefon nezvedne. „Nemám teď na to sílu jí to říct,“ přiznala Andrea serveru Extra.cz, že dcera o úterní smrti svého tatínka vůbec nic netuší. Máma se ji proto snaží izolovat od zvídavých otázek ostatních dětí ve školce. Bezstarostné dětství dceři už jednou narušilo jejich divoké soužití.

Měla z něj strach

Vdova včera na sociální síti popsala, co všechno s dcerou vedle nemocného manžela prožívala, než v sobě našla sílu loni v dubnu odejít. I když Jiří dceru miloval nejvíc na světě, kvůli jeho zálibě v pití se s ním doma sama bála. „S malým dítětem se před ním musíte zamykat v pokoji a počkat, až vystřízliví,“ popsala. Velkou oporou je Andree její partner, klempíř Petr Plaček (37). „Bez něj bych se asi zbláznila. Ještě že ho mám, s tou jeho neuvěřitelnou trpělivostí,“ uzavřela.

Andrea se brání, popsala Pomejeho stavy! A zesnulý Pecha poslední rok nevycházel

Video
Video se připravuje ...

Andrea se brání, popsala Pomejeho stavy! A zesnulý Pecha poslední rok nevycházel Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
158 fotografií