Přestože příspěvky, kterými Dagmar Patrasová zásobuje sociální sítě, prý vytváří její italský milenec Vito, někdo by měl někdejší královně dětských srdcí jemně vysvětlit, že by je na veřejnost pouštět neměla.

Doslova a do písmene na nich poletují prasátka, srdíčka a smajlíky, do toho hraje zběsilá diskotéková hudba a objevuje se prakticky vždycky obligátní nápis „ahoj“. A to je zkrátka až moc. „Co to zase je, paní Dádo, za bizarnost a podivnost?“ nechápou její followeři, a nebojí se ve své kritice použít ani slovo „infantilnost.

Přehnané používání filtrů by se u Patrasové ještě dalo tolerovat, koneckonců je jí přes šedesát, ale psychedelické záplavy bizarních videí hodných pubertálních slečen do patnácti let by si odpustit mohla. Tím spíše, že je tak terčem mnoha internetových trollů, kteří si rozhodně neberou servítky. „Jste největší ikonou českého instragramu,“ dobírají si ji například někteří, jiní se ptají, zda třeba neuvažovala o kariéře youtuberky, a nechybí ani výkřik: „Dáda na Hrad!“

Dříve přitom Dádin profil plnila více či méně povedená selfíčka a jednu dobu se zase zdálo, že bývalá herečka a sexsymbol osmdesátých let bude na internetu sdílet spíše momentky z výletů s Vitem, pak se ale do její sebeprezentace zapojil sám Ital – a bylo zle.

„Zeptejte se vašeho milého, jak takovou perfektní koláž vytvořil, rádi bychom se taky přiučili!“ rýpnul si jeden fanoušek u fotky, kterou tvořila splácanina snímků z různých dob. Další si přisadil u krátkého videa z Kalábrie, kde se to pohyblivými nápisy jen hemží: „Dádo, hledáme nové talenty pro střih videí. Pokud máte zájem, tak mi prosím nepište!“

VIDEO: Patrasová oplakává zesnulého Václava Vorlíčka (†88): Xenie nemohla ani mluvit!

Video
Video se připravuje ...

Patrasová oplakává zesnulého Vorlíčka (†88): Xenie nemohla ani mluvit! Aleš Brunclík

Fotogalerie
53 fotografií