Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Útočník na Valentýna znásilnil v Ústí ženu! Nepoznáte podezřelého?

Podezřelý ze znásilnění v Ústí nad Labem
Podezřelý ze znásilnění v Ústí nad Labem  (Autor: Policie ČR)
Autor: lm - 
23. února 2019
15:01

Policisté pátrají po pachateli znásilnění, k němuž došlo ve čtvrtek 14. února v centru Ústí nad Labem. Neznámý muž si tu vyhlídl jednu z žen, začal ji obtěžovat a později ji i fyzicky napadl. Kriminalisté zveřejnili snímek pravděpodobného pachatele a požádali o pomoc veřejnost.

Muž si ženu vyhlédl krátce před třetí odpoledne v ulici Bělehradská a začal ji obtěžovat. „Ta pokračovala v chůzi do ulice Elišky Krásnohorské, kde ji asi 60 metrů nad antikvariátem fyzicky atakoval. Poškozená začala volat o pomoc, následně byl pachatel vyrušen kolemjdoucím a z místa činu utekl,“ popsal policejní mluvčí Daniel Vítek.

Kriminalisté nyní po pachateli pátrají a s žádostí o pomoc se obrátili i na veřejnost. „Podezřelý muž byl ve věku 40 až 45 let, asi 175 cm vysoký, štíhlé postavy, snědší pleti, měl vyholené vlasy a tmavé obočí. Na sobě měl tmavé kalhoty a tmavou zimní bundu, mírně napadal na pravou nohu,“ uvedl mluvčí.

„Žádáme případné svědky, kteří se v inkriminované době pohybovali v okolí místa činu a viděli cokoliv podezřelého, nebo by mohli poskytnout informace k totožnosti nebo výskytu muže zachyceného na fotografii, aby své poznatky sdělili na linku 158, nebo osobně poskytli informace přímo ústeckým kriminalistům v ulici Dlouhá 2, Ústí nad Labem,“ uzavřel Vítek.

a-z- ( 23. února 2019 18:14 )

Oslava Valentýna po morgošsku.

sacred10 ( 23. února 2019 15:46 )

Jak jinak cikán!

hejhej ( 23. února 2019 15:29 )

Chlap, který násilím obtěžuje ženu není chlap, ale zrůda. Individuum na foto je navíc tmavý - že by novodobý přivandrovalec ???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání