Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Asistent expremiéra má pořádný problém: Měl znásilnit spící dívku (20)!

Autor: ital - 
12. ledna 2019
17:29

Mark Adams, bývalý asistent britských premiérů Tonyho Blaira a Johna Majora,  stanul před soudem kvůli obvinění ze znásilnění. Měl spáchat trestný čin na 20leté ženě u sebe doma, když hluboce spala.

Šestapadesátiletý Mark Adams byl v 90. letech asistentem premiérů Tonyho Blaira a také Johna Majora (75). V roce 2015, když probíhaly všeobecné volby, měl údajně znásilnit 20letou ženu u sebe v domě v londýnském okrsku Blackheath.

Adams před soudem pověděl, že byl naprosto zmatený, když mu žena druhý den v kavárně řekla: „Včera v noci jste mě znásilnil.“ Potom jí prý měl koupit antikoncepční prášky. Adams znásilnění popírá a řekl: „Dělal jsem jen to, co po mě chtěla. Chtěla, abych pokračoval.“

Prokurátorka Catherine Farrelly řekla, že podával vyhýbavé odpovědi. Advokát to komentoval slovy: „Myslím, že strávil dlouhý čas v politice a už neumí dát jasnou odpověď na jasnou otázku.“

Předtím, než mělo ke znásilnění dojít, vypil údajně Adams 2 – 3 sklenice whisky. Podle slov jeho kamarádky si muž nepamatuje, že by s danou ženou souložil. Prý ale dělali jiné věci, k nimž byla svolná. Soud nadále pokračuje.

HledacPravdy ( 15. ledna 2019 01:44 )

20 let je dospělá holka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání