Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Exministr přivítal nový rok s blondýnkou, co ho rozvedla. Vzal ji do vily, kam jezdí s dětmi

Autor: Darina Jíchová - 
11. ledna 2019
12:52

Britský exministr zahraničí Boris Johnson (54) oslavoval příchod nového roku v řecké vile, společnost mu dělala jeho blonďatá milenka Carrie Symondsová (30), která zřejmě stojí za jeho rozvodem. Exministr ji vzal na stejné místo, které jen před několika měsíci navštívil se svými čtyřmi dětmi, informoval deník Daily Mail.

Rozpad manželství exministr a jeho druhá žena Marina Wheelerová (54) oznámili v září 2018, důvodem byla Johnsonova nevěra. Rozvodové řízení podle posledních zpráv ještě není u konce. Symondsová, která působila jako ředitelka komunikace konzervativní strany, se po vypuknutí skandálu stáhla do ústraní, výlet do Řecka bylo poprvé, kdy se nový pár znovu společně ukázal na veřejnosti.

Podivín a milá blondýnka

Johnsonova oblíbená vila Irene, která patří jeho otci Stanleymu, se nachází na poloostrovu Pelion, místní na dvojici narazili v tamní hospodě. „On byl neupravený a rozcuchaný, ale ona byla elegantně oblečená a velmi milá,“ řekl deníku Mirror bývalý britský policista Chris Wicks žijící na Pelionu.

V hospodě nacházející se na zasněžených horských vrcholcích si Johnson se Symondsovou dali vepřovou pečeni s brokolicí a červeným vínem. „Je to takový podivín, a ano, svou přítelkyni měl s sebou,“ uvedl Wicks. „Johnson byl neoholený, neupravený a dost omšele oblečený,“ popsal exministrův vzhled.

Exministr zahraničí Boris Johnson a Carrie Symondsová na charitativním plese. Exministr zahraničí Boris Johnson a Carrie Symondsová na charitativním plese. | Profimedia.cz

„Popřál jsem mu hezký Nový rok a on mi představil svou přítelkyni,“ Wicks doplnil, že politicky se s Johnsonem neshodne. Několikrát už prý přemýšlel, že si to s ním v Řecku, kde jsou v podstatě sousedé, vyříká.

Wicks a Johnson společně probírali otázku brexitu, bývalý policista je proti odchodu Británie z Evropské unie. „Bude to v pořádku,“ snažil se ho uklidnit politik. Wicks uvedl, že Johnson dobře ví, že ho nemá moc rád.

Kanec Boris

„Když mi lovci u olivového háje nechali mrtvého divočáka, pojmenoval jsem ho Kanec Boris,“ příhodu o tom, jak musel zakopat „hnijící a zapáchající“ mršinu, vyprávěl i Johnsonovi. Metaforu mezi mrtvým divočákem a Johnsonem sdílel také na svém Twitteru. 

Jonhson je známý záletník, v minulosti podle britského tisku manželce zahýbal několikrát. Manželství přežilo dvě velké aféry. V roce 2004 měl Johnson poměr se spisovatelkou Petronellou Wyattovou a v roce 2010 se mu narodil nemanželský potomek, jehož zplodil s uměleckou poradkyní Helen Macintyreovou. V obou případech ho ale Wheelerová vzala zpět. Vydrželi spolu 25 let a mají čtyři děti.

Exministr už je zpátky v Británii a v parlamentu, kde se dál jedná o brexitu a podobě odchodové dohody. Johnson a Symondsová odmítli komentovat jejich vztah.

 

cepp ( 11. ledna 2019 16:34 )

 Borisek zahnul i s brexitem a to se mu jednou vrátí!

Zobrazit celou diskusi