V premiérové Výměně manželek ve středu poznáme rodinu z Liberce, kterou tvoří Andrea (30), Arne (47), Roman (12), Nikola (7) a Viktorie (2). Ti prý nemají žádné větší problémy, ale přihlásili se kvůli tomu, že Arne doufá, že si jeho přítelkyně díky tomu uvědomí, že by stěží našla lepšího partnera než jeho.

Druhá rodina je z Děčína a tvoří ji Tereza (26), její sestra Bára (17), neteře Daniela (13), Hana (5), synové David (4) a kamarád Vojta (24). Zvláštní sestavu přihlásí Tereza s tím, že by si ráda odpočinula. Své přání si opravdu splní, i když na úkor náhradní rodiny. Kašle totiž na pravidla v náhradní rodině a většinu času prospí.

„Normálně na mě zapomněla, kdyby nebyl pan soused a nehodil mi klíče, tak jsem tam až do večera, než táta přijde,“ přiznává malá Nikolka naštvaně, že ji náhradní mamka ani nepustila domů a její příchod i zaspala. Když v druhém pokoji najde ubrečenou sestřičku Viktorku, akčně se pustí do jejího přebalování.

Na to ale Tereza po procitnutí ze sna ani nepomyslí. Zajímá ji totiž hlavně cigárko. Teprve potom se dvouletého dítěte ptá: „Máš od rána tu samou plenku. Nemáš tam ee, neprotejká ti?“ Zatímco kudrnatý andílek na ni nechápavě koulí očičkama, Nikola se ozve s tím, že už ji přebalovala. V sedmi letech se tak dokáže postarat mnohem lépe.

Co dalšího se bude řešit v šokujícím díle Výměny manželek, sledujte ve středu večer od 20:20 na TV Nova.

VIDEO: Výměna manželek: Náhradní manželka neustále spí!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Náhradní manželka neustále spí! TV Nova

 

Fotogalerie
17 fotografií