Je to tak snadné… Stačí odtrhnout soutěžní kupón na titulní straně a hned zjistíte, zda vyhráváte! Pokud najdete tři stejné částky, získáte uvedenou sumu!

O vyplacení okamžité peněžní výhry (tj. částek 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 anebo 5000 Kč) můžete požádat na kterékoliv pobočce České pošty. Stačí předložit výherní kupon, který pošta ověří díky unikátním kódům.

Pro uplatnění výhry od 50 Kč (včetně) bude požadováno ověření totožnosti osobním dokladem. Ale pozor! Kupon je platný 4 dny, tedy v den vydání a tři dny následující.

Radost Simony Adlové (19) z Prahy: »Pade« za dvě minuty!

TRHÁK má již své první výherce. Na pobočce České pošty v Jindřišské ulici se nám povedlo zastihnout studentku Simonu Adlovou (19), která si hned po ránu trhla padesát korun.

Blesk si kupuje pravidelně, především kvůli tomu, aby měla co číst o přestávkách ve škole. To, že v pátek začala soutěž TRHÁK, však nevěděla a o to bylo její překvapení větší, když soutěžní kupon odtrhla a nalezla tři stejné symboly. „Já málokdy něco vyhraju, takže jsem moc nemohla věřit tomu, že se na mě takhle usmála Štěstěna,“ řekl Adlová Blesku při výběru peněz, který netrval ani dvě minuty.

Fotogalerie
7 fotografií