Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dvouleté dítě vyrůstalo v drogovém doupěti! Mezi pervitinem a alkoholem ho objevila policie

Autor: DH - 
5. února 2019
19:10

Obrovské množství pervitinu, cigarety a nelegální alkohol bez kolků zabavili slovenští policisté při zásahu v obci Dubník v okrese Nové Zámky. V rodinném domě plném drog přitom žilo i dvouleté dítě.

Obyvatelé rodinného domu v Dubníku na Novozámecku, do kterého se přistěhovali na jaře loňského roku, si ze stavení udělali hotovou „vývařovnu“. V místnostech se vyráběl a balil nejen pervitin, ale i nekolkovaný alkohol. Přitom tu rodiče mezi tím vším vychovávali dvouleté dítě.

Domovní prohlídku vykonali po dlouhých přípravách kriminalisté z Nových Zámků na příkaz místního soudu. V domě nakonec policisté zabavili 70 kartonů cigaret, destilační zařízení na výrobu alkoholu a naporcované balíčky s krystalickou látkou. Vše, společně s majitelem domu, skončilo na policii.

„V této věci začalo trestní stíhání pro zločin nedovolené výroby omamných a psychotropních látek a také jejich držení a obchodování s nimi. Na místě byly zajištěny věci, které budou podrobeny expertize, a zároveň byly zadrženy tři osoby,“ uvedla pro TV JOJ policejní mluvčí Božena Bruchterová.

O další informace se policie podělila až posléze. „Při policejní akci v obci Dubník bylo zajištěno 38 litrů podomácku vypáleného lihu různé stupňovitosti. Případ převzal vyšetřovatel kriminálního úřadu finanční správy. Pachatelům budou v případě soudu hrozit i dva roky odnětí svobody,“ dodala mluvčí finančního ředitelství Ivana Skoková.

kurioko ( 6. února 2019 05:16 )

Tak snad jim to dítě vezmou, dokud ještě můžou. 😎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání