Nikol Štíbrová je v současné době plně zaměstnána především péčí o svého ročního synka Mathiase. Vedle toho je jednou z nejúspěšnějších českých osobností na Instagramu a po boku svých velkých kamarádek, herečky Veroniky Arichtevy (32) a zpěvačky Martiny Pártlové (39), moderuje na Evropě 2. Společně také tvoří úspěšné komické trio, které si říká 3v1. 

Trošku vydechnout a načerpat energii se blonďatá herečka rozhodla ve Spojených arabských emirátech. Neletěla tam ale sama, mimo přátel s dětmi musel náročný pětihodinový let zvládnout i syn Nikol, Mathias (1,5). 

Prostořeká herečka, která se proslavila především rolí Karolíny v seriálu Pojišťovna štěstí, se na sociální síti pochlubila fotkou celého dětského gangu, na které je malý Mathias v kočárku a okolo něho „řádí“ další dvě malé děti. „My jsme přesně ta skupinka, se kterou nechcete letět v jednom letadle. Bude to dostatečně dlouhý let na to nás začít nenávidět,“ připojila k fotce vysvětlení single maminka.

Za pravdu jí dali i fanoušci, které představa tří dětí v letadle vedle sebe děsí. „Přesně ta skupinka, kolem které když jdeme, tak se modlíme, ať nesedí vedle nás... před náma, za náma,“ napsal jeden z nich do diskuse. „Vždy koukám, zda by nešlo děti odbavit u přepážky jako kufr a poslat je zavazadlovým prostorem,“ vtipkoval další. 

Do Dubaje ale nakonec po více než pěti hodinách Štíbrová dorazila v pořádku, ovšem samotný let byl prý vyčerpávající. „Pět hodin korzování v uličce, půlhodina hysterického pláče, když musel sedět na místě, páč letadlo přistávalo a stejně se už se všema spolucestujícíma seznámil. Půlhodinka spánku (a pro nás půlhodinka vína),“ popsala, jak let s dítětem probíhal.

O pár hodin později už sdílela fotky z hotelové pláže a pochlubila se, jak na všudypřítomný písek reagoval malý raubíř. V puse písek a v hlavě plno pochybností.“

VIDEO: Nikol Štíbrová po rozchodu s otcem svého syna: Hubená a rozjívená! 

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová po rozchodu s otcem svého syna: Hubená a rozjívená! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
62 fotografií