Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Štíbrová, Prachařová, Klus a další: České celebrity se chlubí fotkami z mládí. Poznáte je?

/
  • Celebrity se chlubí fotkami z archivu
    17. ledna 2019 ● 19:58

    Jednou za čas někdo na internetu přijde s nápadem, kterého se chytne celý svět, českých celebrit nevyjímaje. Měli jsme tu například polévání studenou vodou nebo dabování slavných filmových scén.

    Tentokrát naše hvězdičky zaujala internetová výzva, při které mají sdílet deset let starou fotku a ukázat tak, jak moc zestárly. Některé naše slavné tváře ovšem tuto výzvu moc nepochopily...

  • 1.

    Jan Bendig (25)

    Zpěvák Jan Bendig se za deset let moc nezměnil. Deset let také uplynulo od doby, kdy se přihlásil do Česko Slovenské SuperStar a skončil na čtvrtém místě. Jediným rozdílem mezi dvěma fotkami, které sdílel na Instagramu, je nepatrné chmýří na bradě.

     

    I sám Bendig není z deset let starého looku úplně nadšený. „Zde následuje ten years challenge...OMG, katastrofa začíná právě teď," napsal k fotografiím.


    Jan Bendig v současnosti

    Jan Bendig
    Autor: Instagram

    Jan Bendig před deseti lety

    Jan Bendig a jeho vzpomínka
    Autor: Instagram

  • 2.

    Agáta Prachařová (33)

    Agáta Prachařová, tehdy ještě Hanychová, zažívala před deseti lety úspěšné modelkovské období. Že by se chtěla zabořit do myšlenek a popsat, jak moc se za deset změnila, se říct úplně nedá. „Před 10 lety," nepárala se s tím manželka Jakuba Prachaře (35).

     

    Fotku, kterou v rámci výzvy sdílela, ale vybrala rafinovaně. Před deseti lety totiž způsobila velký poprask a rozhodně by zaujala i v dnešní době. Stylizovaná do andělského působí Agáta spíše jako malý ďáblík. Navíc prsa se jí "nedopatřením" nepodařila zakrýt celá. Vykukuje totiž bradavka.


    Agáta Prachařová v současnosti

    Agáta Prachařová si nechala prodloužit vlasy
    Autor: Instagram

    Agáta Prachařová před deseti lety

    Agáta Prachařová a její vzpomínka
    Autor: Instagram

  • 3.

    Nikol Štíbrová (32)

    Herečka Nikol Štíbrová hledala a hledala, ale vybrat deset let starou fotku se jí nepodařilo. V archivu nakonec zalovila ještě dál a sdílela společnou fotku s hereckým kolegou Vojtou Kotkem (31), se kterým v tu dobu hrála v oblíbeném seriálu Pojišťovna štěstí.


    „Hledala jsem deset let starou fotku do ten years challenge, ale zdá se, že jsem zašla příliš daleko," napsala k fotografii, kterou ještě doplnila textem 'Zas přijde den, kdy láska vrátí se k nám'. Tím nenarážela na možný milenecký poměr s Kotkem, ale na text z titulní písně k seriálu. 


    Na fotografii, která je starší než patnáct let, působí oba herci jako kuřátka. Blondýnka, která je dnes hrdou maminkou malého Mathiase, se ve vzpomínkách tak ztratila, že starších fotografií pak sdílela ještě několik. Například z doby, kdy jí bylo osm let a natáčela pohádku Dračí prsten.


    Nikol Štíbrová v současnosti

    Nikol Štíbrová
    Autor: David Kundrát

    Nikol Štíbrová v roce 2003 s Vojtou Kotkem

    Nikol Štíbrová a její vzpomínka
    Autor: Instagram

    Nikol Štíbrová v roce 1994 při natáčení pohádky Dračí prsten

    Nikol Štíbrová a její vzpomínka
    Autor: Instagram

  • 4.

    Lucie Šilhánová (37)

    Dalo to práci, ale našla jsem. Asi chci zase 'přimontovat' vlasy a dojdu si někam na vyhlazení ksichtu. Jo a ještě trochu taky zhubnu, to tak nějak cítím taky. Jo a pro pobavení, přijel mi Jára domů a když jsem to tam vkládala, tak říká: Ty brďo, kdo to je?", bavila na svém profilu moderátorka Evropy 2 Lucie Šilhánová. 


    Lucie Šilhánová v současnosti

    Lucie Šilhánová
    Autor: Instagram

    Lucie Šilhánová před deseti lety

    Lucie Šilhánová a její vzpomínka
    Autor: Instagram

  • 5.

    Aneta Vignerová (31)

    Desetiletá výzva má ideální načasování pro modelku Anetu Vignerovou. Ta totiž přesně před deseti lety vyhrála Miss České republiky. K fotografii žádný popis nepřipojila, ale je až neuvěřitelné, že vypadá i po uplynulé dekádě téměř stejně!


    Desetiletý rozdíl Anety Vignerové

    Aneta Vignerová a její vzpomínka
    Autor: Instagram

  • 6.

    Roman Vojtek (46)

    V roce 2009 měl herec Roman Vojtek hned několik důležitých životních událostí. Oženil se se svou partnerkou Terezou a začal s natáčením úspěšného seriálu České televize Vyprávěj.

    Vítěz první řady StarDance ale sdílel ještě o deset let starší fotografii. „Dnes po ránu u telky...Benďa: tati, to seš ty v té pohádce? Já: ano... před dvaceti lety! Benďa: ale seš pořád můj tatínek, že ? Já: to víš, že jó. Benďa: akorát už nemáš tu paruku," opsal konverzaci se svým synem.

     

    Roman Vojtek v současnosti

    Roman Vojtek a Petra Vraspírová na přehlídce Natali Ruden.
    Autor: Herminapress.cz

    Roman Vojtek před dvaceti lety

    Roman Vojtek a jeho vzpomínka
    Autor: Instagram

  • 7.

    Richard Genzer (52)

    Herec a bavič Richard Genzer asi desetiletou výzvu úplně nepochopil. Pravděpodobně si u svých kolegů všiml, že sdílejí starší fotografie, tak se rozhodl, že taky jednu přihodí.

    „Já, rok 1974. Takový rozkošný klučina a vyroste z něj takový hovado," napsal Geňa k černobílé fotografii, na které mu je teprve osm let!

     

    Richard Genzer v současnosti

    Richard Genzer a Jana Zelenková
    Autor: Pavel Machan

    Richard Genzer v roce 1974

    Richard Genzer a jeho vzpomínka
    Autor: Instagram

  • 8.

    Kateřina Kaira Hrachovcová (44)

    Čim čim čimčarara. Za půl roku, kolik udělá vrabec? Kolik, že mi bylo roků?" napsala herečka Kateřina Kaira Hrachovcová ke vzpomínce, kterou sdílela na Instagramu. 


    Kateřina Kaira Hrachovcová v současnosti

    Kateřina Kaira Hrachovcová
    Autor: Instagram

    Kateřina Kaira Hrachovcová v minulosti 

    Kateřina Kaira Hrachovcová
    Autor: Instagram

  • 9.

    Tomáš Klus (32)

    Zpěvák Tomáš Klus sice nesdílel deset let starou vzpomínku, ale ještě o něco starší. Ale rozhodně to stojí za to! Malý roztomilý andílek s kytarou na snímku dokazuje, že k hudbě měl sklony celý svůj život. 

    „Tu kytáru jsem koupil kvůli tvorbě.." okomentoval vzpomínkovou fotografii zpěvák.

     

    Tomáš Klus v současnosti

    Tomáš Klus se synem Alfrédem.
    Autor: Herminapress.cz

    Tomáš Klus na vzpomínkové fotografii

    Tomáš Klus a jeho vzpomínka
    Autor: Instagram

  • 10.

    Monika Absolonová (42)

    Krásné ráno, fotky z roku 2008! Atlet roku!! Jedna s Romanem Šebrle, to byl ještě aktivní sportovec. Strašně to uteklo, a taky nevěřícně koukám na ten pas? Ten byl můj? To jsem měla furt pocit, že jsem tlustá!" podivovala se při pohledu na fotografii z archivu zpěvačka Monika Absolonová.

    Výzva se trefila u zpěvačky a čerstvé dvojnásobné maminky také přímo do černého, vzhledem k tomu, že moderovala pořad O deset let mladší.


    Monika Absolonová v současnosti

    O 10 let mladší: Moderátorka Monika Absolonová
    Autor: TV Nova

    Monika Absolonová v roce 2008

    Monika Absolonová a její vzpomínka
    Autor: Instagram

  • 11.

    Nikol Moravcová (31)

    Moderátorka, herečka a bloggerka Nikol Moravcová také zavzpomínala na období před deseti lety. I když zrovna v jejím případě by na něj možná nejradši zapomněla. Dnes elegantní mladá žena, kterou zajímá móda, před deseti lety vymetačka klubů a různých party, prostě zlobivá holka.

     

    Desetiletý rozdíl Nikol Moravcové

    Nikol Moravcová a její vzpomínka
    Autor: Instagram

    Fotogalerie
    22 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy