„A teď vážně, děvčata. Jak se to jako dělá, když se vás sedmej den (pocitově asi stopadesátej) drží chřipka, je to den ode dne horší, a vy se jako musíte starat o dítě,“ ptala se sociální síti zoufale Štíbrová, která se navíc stará i o syna Mathiase (1).

Také chlapeček se prý virem bohužel nakazil, ale protože je živý, nevydrží v postýlce v klidu ani dvě hodiny, natož dva dny, aby se mezitím stihli oba uzdravit. „Podařilo se infikovat část rodiny (Matesovi se to podařilo, ukažme si na něj), takže ta už nepohlídá, protože leží, a ten zbytek nepohlídá, protože se bojí, že ležet bude,“ líčí blondýnka, proč je teď na ratolest sama.

Ostatně se před časem rozešli s partnerem Martinem, a tak ani v něm teď nemá žádnou oporu. „No zkrátka jak se to dělá, když umíráte pomalou, bolestivou smrtí a dítě má plínu nasáklou tak, že ji tahá u kotníků? Na tohle nás ve škole ku**a nepřipravili. Hlavně že umím integrály. Hm, ne, neumím.“

„Všichni tady umřeme,“ dodává zničeně Nikol na Instagramu, kde jí řada dalších matek vyjádřila podporu a snažila se jí poradit. „Dát tatínkovi a vyležet se!“ mají některé jasno. „Neumřeš, počkej, až budeš sama na tři děti a lehnete všichni… i to jde,“ podpořila herečku známou z Pojišťovny štěstí či Vyprávěj jedna z nich a další navrhovala najmout nějakou paní na hlídání.

Nechybělo samozřejmě ani obligátní moudro: „Co tě nezabije, to tě posílí!“ Někdo pak ale ve vtipu dokonce navrhoval, aby Štíbrová začala brát drogy. Ona si to ale jistě nevezme k srdci a zůstane raději jen u sirupu na kašel.

VIDEO: Nikol Štíbrová po rozchodu s otcem svého syna: Hubená a rozjívená!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová po rozchodu s otcem svého syna: Hubená a rozjívená! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
52 fotografií