Nikol Štíbrová se rozhodně netrápí tím, že je již půl roku oficiálně nezadaná a zůstala na výchovu svého malého synka Mathiase (1) sama. Naopak se na sociální síti Instagram veřejně pochlubila s tím, že si koupila parcelu. Přestože sama sebe nazývá typickou Pražačkou, kvůli svému synkovi prý stále více a více vyhledává „útěky“ z města do přírody.

„Je to asi normální. Čerstvej vzduch, válet se v ‚čistý‘ trávě, bejt trochu stranou od všeho, řvát a nevadit, nepřekážet, neřešit… Tak jsme s Matesem nějak vymysleli, že už zdrhat nebudem a pořídili jsme si kus půdy, na který časem možná něco postavíme. Stan. Aspoň,“ vysvětluje se svým typickým smyslem pro humor, proč se navzdory všem blízkým, kteří jí to vymlouvali, rozhodla k tomuto radikálnímu kroku.

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Neprozradila, kde se tohle její vysněné místo nalézá, a pouze zmínila, že je zatím zarostlé bodláky. Bude ji čekat pravděpodobně ještě hodně práce, než se bude moct odstěhovat ze svého podkrovního bytu v centru Prahy. V tom přitom ještě v lednu s pomocí své maminky rekonstruovala kuchyň…

Fotogalerie
30 fotografií