Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladík (†18) bez řidičáku sedl za volant tátova auta: Napálil do plotu a zemřel

Autor: rc - 
7. ledna 2019
19:30

Bez řidičáku sedl za volant a stalo se mu to osudným. Juraj (†18) pocházející ze slovenského města Cífery ve čtvrtek večer pořádal u sebe doma velkou party, na kterou pozval všechny své kamarády. Druhý den ráno se nechal přemluvit, aby svezl svou kamarádku domů do Trnavy. Zpět se však už nevrátil.  

Juraj využil toho, že jeho rodiče odjeli lyžovat do Tater, a uspořádal velkou party. Na večírek, který se konal ve čtvrtek večer, pozval všechny své přátele. Kvůli jedné z kamarádek ale nakonec v pátek přišel o život.

„Nechal se přemluvit, aby kamarádku odvezl domů do Trnavy, on ani moc nechtěl. Vzal otcovo služební auto a odjel. Když se vracel zpět, stala se nehoda,“ řekl pro Čas.sk Jurajův kamarád Denis.

Juraj za volant usedl i přesto, že neměl řidičák. Kamarádku v pořádku domů odvezl, ale při cestě zpět došlo k tragédii.

„V mírně levotočivé zatáčce dostal smyk, autem přejel do protisměru, tam se otočil a pravou častí narazil do betonového oplocení rodinného domu,“ uvedla Martina Kredatusová, krajská policejní mluvčí v Trnavě.

Jeho přátelé a rodina jsou v šoku. „On si dělal teď nástavbu na střední škole, ale od svých čtrnácti let vždy při škole i pracoval jako kuchař, aby nemusel být závislý na rodičích,“ řekl jeden z jeho přátel.

antismejd ( 8. ledna 2019 09:50 )

vypadá jako naprosto vylízanej čobolák.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání