Chris Pratt a jeho současná o deset let mladší přítelkyně Katherine Schwarzenegger (29), půvabná dcera světoznámého akčního herce, se rozhodli strávit začátek roku 2019 na plážích Cabo San Lucas v Mexiku. O nějaký romantický výlet podle všeho ale nepůjde, naopak je to jakási rodinná sešlost.

Do Mexika vyrazil nejen hercův malý syn Jack (6), kterého má se svou bývalou manželkou, komičkou Annou Faris (42), ale také bratr Katherine Christopher (21) a jejich matka Maria Shriver (63). Chris je mimochodem také pořádný cvalík, kterému pupík přepadává přes šortky...

Podobně jako sám Pratt. Není to přitom tak dávno, co se chlubil na sociálních sítích pekáčem buchet na břiše a nabouchanými bicáky. V dobách, kdy natáčel filmy jako třeba Jurský svět nebo sci-fi Pasažéři, v nichž se objevil po boku takových krásek, jako je například blonďatá držitelka Oscara Jennifer Lawrence (28) nebo rusovlasá Bryce Dallas Howard (37), na něj byl docela jiný pohled.

Rozvod s manželkou, taktéž herečkou, jako vždycky v USA zapříčinily neslučitelné rozdíly v povahách obou stran a Pratt ho nesl údajně velice špatně. I to bylo možná důvodem, že se jeho vizáž tak rychle a drasticky proměnila.

„Rozvod byl nanic. Ale máme spolu skvělé dítě, které má dva rodiče, co ho moc milují. Takže musíme najít způsob, jak se v nové situaci orientovat. Snažíme se zůstat přáteli. Není to ideální, ale jo, myslím, že se nám oběma daří lépe,“ svěřil se v létě Pratt magazínu Entertainment Weekly. U soudu mimochodem tehdy vyžadoval výhradní péči o syna. Faris, která zazářila hlavně v sérii parodií Scary Movie, na tuto žádost odpověděla stejnými požadavky – a zároveň chtěla od exmanžela vysoké alimenty. Dvojice ale prý naštěstí uzavřela předmanželskou smlouvu, a tak rozvod nakonec proběhl relativně hladce.

VIDEO: Ukázka z filmu Strážci galaxie 2, kde si Pratt zahrál

Video
Video se připravuje ...

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. • trailer Falcon, INT

Fotogalerie
18 fotografií