Za oteklou tváří podle Petry Janů stojí alergie neznámého původu. Před středečním koncertem v pražském divadle Hybernia proto podstoupila lékařské vyšetření u dermatologa.

Mám strach, jestli mě diváci poznají,“ zoufala si Petra Janů ještě ve středu ráno. Naštěstí se ale lékaři podařilo nemožné. Janů své fanoušky na koncertě přivítala se zcela novou tváří, respektive se svým přirozeným výrazem a rysy v obličeji. Dermatolog jí zkrátka vrátil původní vizáž.

Během osmi hodin zmizely opuchlé tváře. Petře navíc také prospělo, že se vrátila k původnímu účesu. „Shodila jsem kudrny a vrátila se ke starému osvědčenému střihu. Nový účes byla špatná volba,“ přiznala nám zpěvačka. Na koncertě ji fanoušci pochopitelně poznali a všem se ulevilo, že Petra netrpí žádnou vážnou nebo onkologickou nemocí.

K proměně obličeje Petry Janů se vyjádřil i známý stomatolog Roman Šmucler. Reagoval tak na zpěvaččino vyjádření, že ji dermatologové testují na různé druhy možné alergie.

Nemohu komentovat toto konkrétní ošetření, nic o přesném stavu nevím. Jen mohu říci, že Společnost estetické a laserové medicíny ČSLJEP varovala před používáním materiálů, jakým je zmíněný Metacril. V celoevropské normě, která platí i v ČR se používání podobných látek nedoporučuje. Na mnoha akcích jasně zaznělo - Metacril nepoužívat,“ sdělil na sociální síti Šmucler.

VIDEO: Petra Janů se zbavuje oteklého obličeje! Proč to nechala zajít tak daleko? 

Video
Video se připravuje ...

Petra Janů se zbavuje oteklého obličeje! Proč to nechala zajít tak daleko? Markéta Reinischová