„Vzhledem k tomu, kolik mi je, nikdy si nejdu lehnout, aniž bych se odlíčila a dala si výživný krém. Ten si aplikuji i ráno. Prostě od určitého věku se pleti musí dát to, co opravdu potřebuje,“ vysvětlovala pro týdeník Sedmička Petra a vlastně tak čtenářkám radila, jak by měly o vzhled pečovat.

Na otázku, jestli ví o nějakých chybách, kterých se dopustila, navíc odpověděla: „Myslím si, že se o sebe starám v rámci možností dost pečlivě.“ Rady a tipy prý nasbírala hlavně z časopisů. „Už se v téhle branži pohybuji profesionálně šestačtyřicet let, takže jsem si za tu dobu vychytala líčení i péči o pleť,“ doplnila sebevědomě Janů, která ale přiznala i návštěvy kliniky estetické medicíny.

„Stará se o mě kamarádka, paní doktorka Němečková. Podstoupila jsem s ní už několik zkrášlovacích procedur. Například omlazení pleti aplikací výživných a omlazujících látek,“ prozradila. Přitom právě nepovedená plastika podle některých odborníků stála za její nedávnou proměnou, z níž jde pomalu strach.

Vždyť rusovláska vždy platila za pohlednou a na svůj věk i sexy dámu a její vrstevnice jí mohly v podstatě závidět a jistě by od ní nějakou radu ohledně půvabů uvítaly. Jenže to už je minulost, jelikož v září zpěvačka vyděsila fanoušky na pohled jasně oteklým a zarudlým obličejem. Ona sama to nejprve přičítala novému kudrnatému účesu a tomu, že po operaci nemohla cvičit, a tak nabrala pár kilo navíc. Její postava se ale na rozdíl od obličeje nijak výrazně nezměnila.

Ani na konci listopadu pak nebyla Petřina situace lepší a teprve krátce před svým velkým koncertem se dala trochu dohromady. Nejen tím, že se vrátila k původnímu účesu, ale hlavně se konečně svěřila do péče dermatologa. Teprve poté přiznala, co za jejími problémy vlastně stálo. „Zhruba měsíc a půl bojuju s alergií, která se projevuje různými způsoby, a jsem truhlík, že jsem šla s oteklým obličejem do společnosti a okamžitě se mi to vrátilo. Ale já už to víckrát neudělám,“ litovala svého rozhodnutí.

VIDEO: Petra Janů se zbavuje oteklého obličeje! Proč to nechala zajít tak daleko?

Video
Video se připravuje ...

Petra Janů se zbavuje oteklého obličeje! Proč to nechala zajít tak daleko? Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
50 fotografií