Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Terezu v Pákistánu nic nerozhodí: Další odročení kvitovala s úsměvem

Autor: dce - 
15. listopadu 2018
19:06

Už potřetí tento týden se konal v Pákistánu soud s Češkou Terezou H. (22) a už potřetí byl bez posunu odročen. Dočká se Tereza někdy slíbeného rozsudku?

Z pákistánského Láhauru se chystala přes Spojené arabské emiráty do Irska převézt ve svém kufru 9 kilogramů heroinu. Tomu ale zabránili pákistánští celníci na místním letišti a dvaadvacetiletou Češku Terezu 10. ledna zadrželi. Od té doby se Tereza frekventovaně účastní soudních jednání, kde se rozhoduje o její vině.

Už koncem října se měla dozvědět rozsudek, časté odročování z důvodů nemoci účastníků, nepřítomnosti předvolaných svědků, či pouti soudce do Mekky ovšem verdikt stále posouvají. A nejinak tomu bylo i ve čtvrtek - žalobce se z důvodu nemoci nedostavil a soud byl odročen na pátek.

Video  Tereza cestou k soudu_15_11_18  - Blesk.cz
Video se připravuje ...

K soudu je předvolán ještě poslední svědek, kterého si vyžádala obžaloba. Zároveň se mají probírat dokumenty, které mohou přispět k odsouzení mladé Češky. Oč jde přesně, zatím není známo.

Tereze reálně hrozí několikaleté vězení - pašování drog bere Pákistán velmi vážně a své vlastní občany za tento trestný čin dokonce posílá i na popraviště. 

salto ( 16. listopadu 2018 07:49 )

Ono to vypadá, že z těch 9kg pomalinku uzobává

majojo ( 16. listopadu 2018 02:52 )

Já už bych děvence do toho vychechtanáho ksichtu šlápla. Ona si fakt myslí, že vyklouzne?

animka ( 15. listopadu 2018 19:22 )

Ta holka má v hlavě průvan...

kochan ( 15. listopadu 2018 19:16 )

Už to vypadá, že se rozsudek úspěšně oddaluje, než si Terezu budou moci převzít naše úřady, aby nemusela do toho smradlavého krimu v pakoši.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání