Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Darinu (†29) při honu zastřelil myslivec: Zemřela příteli v náručí!

Autor: rc - 
12. listopadu 2018
11:27

Na lov bažantů v sobotu vyrazila Darina (†29) ze Slovenska. Krásná blondýnka se však už domů nevrátila. Jeden z myslivců ji střelil do zad a mladá žena vážným zraněním v nemocnici podlehla. Šedesátiletý střelec se psychicky zhroutil.

Darina milovala hony, a tak si nemohla nechat ujít sobotní lov bažantů, který se konal ve městě Mojmírovce. Devětadvacetileté blondýnce, která milovala pejsky, a dokonce vedla chovnou stanici, se však její vášeň stala osudnou.

Jeden z myslivců, který byl podle informací Pluska.sk na honu čestným hostem, vybíjel svou brokovnici v domnění, že už nebude střílet, když došlo k tragédii. Šedesátiletý muž měl svou zbraň zřejmě odjištěnou, a když ji sklonil, došlo k výstřelu. Zbloudilá střela trefila krásnou Darinu, která stála asi tak deset až patnáct metrů před ním, mezi lopatky.

Ačkoliv netrvalo ani patnáct minut, než na místo dorazila záchranka, mladá žena zemřela svému příteli, který byl na honu přítomen také, takřka v náručí. "Byl zoufalý a neustále ji hladil po tváři," řekl Plusce zdroj.

„Pacientka byla už při převozu oživována, přičemž resuscitace pokračovala i na ARU. Přes veškeré snahy zdravotníků pacientka zraněním podlehla,“ řekla mluvčí Fakultní nemocnice v Nitre Tatiana Timková.

Myslivec, který nebohou Darinu střelil, se psychicky zhroutil. „Je na tom psychicky velmi zle, a proto mu hned i vzali zbraň,“ řekl zdroj Pluska.sk. „Dotyčný myslivec, jehož jméno zatím nevím, ale mám informaci, že jde o člověka ze skupiny myslivců z Pezinku, vážně porušil bezpečnostní předpisy,“ řekl ředitel Kanceláře slovenské myslivecké komory Imrich Šuba. „Jde o absolutně osobní selhání jednotlivce. Je to strašné a nemá to logiku. Jsem rozzlobený, jak může někdo takovýmto způsobem manipulovat se zbraní,“ dodal. Případem se již zabývá policie.

nick55 ( 12. listopadu 2018 19:38 )

Než by si pořídila ve svém věku dítě, tak radši chová čokly a věnuje se téhle pochybné zábavě - bloncka, no. Karma je zdarma.

dylina ( 12. listopadu 2018 17:54 )

Kdy konečně ta zábava magorů skončí?

cyrilko ( 12. listopadu 2018 17:20 )

bibijana ( 12. listopadu 2018 16:44 )

zacoaproc ( 12. listopadu 2018 16:39 )

Karma si našla svou práci..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání