Některým „věštcům a expertům“ u televizní obrazovky to bylo jasné, jiní volají „nespravedlnost“. „Tyhle dva jsem zrovna čekala ve finále,“ zní jeden za všechny hlasy, které po vyslovení jména Moniky a Robina doslova oněměly. Někteří se ještě v noci zapojili do bouřlivých diskuzí. A zatímco večer soutěžící slavili, zapíjeli žal, či šli zkrátka odpočívat, v neděli ráno se takový Adam Mišík sám zapojil do diskuze na sociální síti.

Měl vypadnou Mišík,“ napsala uživatelka Kateřina. „Měl,“ přisadila si další diskutérka. Rozhořčení první bylo tak velké, že Adama Mišíka v příspěvku označila. Ten si toho všiml a nenechal to jen tak. „Díky za podporu,“ napsal slavný syn slavného otce. Že to bere s nadhledem, ukazují smajlíky, které připojil. Ale samozřejmě nepřející fanynku také označil. A rozjela se mela! Utvořily se tábory pro Mišíka a proti němu. Jedni ho v diskuzi plácali po rameni, druzí nepřestávali křičet. Nezúčastněný pozorovatel si tak mohl nasypat do mísy popcorn a nerušeně se bavit.

„Adame Mišíku, říkám svůj názor. A podle poroty bys měl vypadnout,“ kontruje uživatelka, která debatu rozjela. „Tančili jste skvěle, jsem ráda, že postupujete, ačkoli je mi Monika sympatická, tak její výkon byl nejslabší,“ pochválila Adama jedna z fanynek.

Nicméně Adam je sebekritický. „Myslel jsem si, že vypadnu. Tušil jsem to. Kateřina se hrozně snažila mě to naučit. Jsem rád, že to dopadlo,“ vzkázal Adam po skončení přenosu svým fanouškům. Načež se připojil k celé Stardance bandě, aby druhý večer pořádně zapili.

UPOZORNĚNÍ: Z důvodu, že někteří diskutující pod články o Stardance píší rasistické příspěvky a komentáře, diskuze zůstane vypnuta. 

Fotogalerie
14 fotografií