V Ugandě chce rapper údajně načerpat energii při natáčení nejnovějšího alba, na němž spolupracuje s hudebníkem Big Seanem (30), a nahrávat plánuje přímo v lůně přírody. Umělec, který v současné době chce být nazývaný přezdívkou „Ye“, řekl, jak je jeho dobrým zvykem, několik vskutku neobvyklých věcí. Vyjádřil se například v tom smyslu, že Afrika je něco jako Jurský park a Disney World dohromady, a že všechna zoo by měla vypadat jako safari.

Ugandskému prezidentovi během audience daroval pár bílých tenisek Yeezys, což je řada bot firmy Adidas, které West propaguje. Samozřejmě připojil i podpis. Na Museveniho otázku, kolik má dětí, pak odvětil, že tři, dceru North (5), synka Sainta (2) a nejmladší dcerku Chicago (9 měsíců). „Rád bych jich měl ale sedm,“ dodal West významně.

Zcela viditelně tím svou manželku Kim, hvězdu reality show Keeping Up With The Kardashians, překvapil. V tu chvíli si rapper pravděpodobně neuvědomil, s jakými zdravotními problémy se jeho choť v době gravidity potýkala. Třetí ratolest jim ostatně právě kvůli Kiminým četným těhotenským komplikacím odnosila náhradní matka.

„Já bych jich teda sedm nechtěla,“ zavrtěla nad Westovým prohlášením nejpopulárnější „Kardashianka“ překvapeně hlavou. Devítičlenné rodiny se tak nejspíš samozvaný génius, který považuje sám sebe se za svého nejoblíbenějšího rappera (ano, čtete správně), hned tak nedočká…

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jaký zájem fotografů vzbudí jen cesta malé dcerky Kim Kardashian na hodinu baletu. Youtube

 

Fotogalerie
19 fotografií