Kim by si asi měla dávat pozor, jelikož v Srbsku už jí roste pořádná konkurence. Stejně jako ona si popová hvězda Jelena usmyslela, že nejlepší způsobit, jak na sebe upozornit, tkví v obzvlášť sexy a odhalujícím oblečení.

Na rozdíl od Kardashian a jejího klanu s vlastní reality show se ale Karleuša může kromě prsou a velkého zadečku pochlubit úspěšnou hudební kariérou. Na kontě má už minimálně deset alb. Zpívat začala už v polovině 90. let, kdy byl jejím stylem turbofolk. Poslední dobou ale slaví úspěchy s popovými hity a kvůli image divy bývá spojována i s Lady Gagou (32).

Na Instagramu má přes milion fanoušků (ovšem celosvětově známá Kim jich má asi stokrát víc), které pravidelně zásobuje fotkami, na nichž je jen spoře oděná. Asi největší rozruch způsobila ve zlatých plavkách z pár pruhů látky. Jindy se nechala zvěčnit ve spodním prádle z amerických bankovek.

Odhalování jí očividně nedělá problémy, i když je už od roku 2008 vdaná za fotbalistu jménem Duško Tošić (33) a vychovává s ním dvě dcery Niku (8) a Atinu (9). Ostatně nic nového pod sluncem, vždyť její kolegyně Kim má už také rodinu.

VIDEO: Kim Kardashian poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashian poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie. 

 

Fotogalerie
58 fotografií