Kim Kardashian (37) vyrazila na zahajovací večírek jejího velmi diskutovaného projektu o módě. Aby se ukázala jako ta správná femme fatale a upoutala pozornost, zvolila upnuté neonově žluté šaty od Versace. Nebylo by na tom nic zvláštního, přece jenom Kim se snaží být na akcích vždy výstřední. 

Problém ale nastal v okamžiku, kdy si americká hvězda sedla. Její stahovací kalhotky se zařízly do jejího těla a v upnutých šatech tak vyšlo najevo, co pod modelem skrývá. Právě ty dělají její tělo výstavní a to i přesto, že ve skutečnosti tomu tak být nemusí.

Stejné faux pas se přihodilo také americké zpěvačce Jennifer Lopez (48). I ona vyrazila do společnosti, v jejím případě na rozhovor do televize, se stahovacími kalhotkami, aby zdůraznila své proporce a tělo bez faldíků, ovšem ani jí se tento krok nepovedl. Stahovací kalhotky jí sice stáhly povislou kůži, ale chvilka nepozornosti světu ukázala, že bez nich by její postava nebyla taková, jakou je.  

Kim ani Jennifer Lopez nejsou jediné. Katy Perry (33) si dokonce během vysílání stahovací kalhotky stáhla. Zakladatelka zázračných stahovacích kalhotek Sara Blakely (47) dokonce v rozhovoru odkryla šaty, aby ukázala, že se za ně nestydí a že i ona je nosí.

Fotogalerie
25 fotografií