Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásnou „Kardashianku“ (†21) našli mrtvou: Spáchala modelka sebevraždu?

Autor: chal - 
16. října 2018
18:57

Další tragédie v modelingovém průmyslu! Severoirská kráska Mairead O'Neill (†21) byla nalezena mrtvá. Pravděpodobně spáchala v noci z pondělí na úterý  sebevraždu. Její agentka naznačila, že se Mairead nevyrovnala se smrtí matky, která před deseti měsíci zemřela na rakovinu střev.

Modelka Mairead O'Neill zemřela v pouhých jednadvaceti letech. Policisté ji našli v úterý ráno. Cizí zavinění smrti vyloučili. „Je to šok. Zatím nevíme, co se přesně stalo. Mairead od smrti své matky prožívala velmi těžké období,“ řekla modelčina agentka Cathy Martin. „Mairead lidi milovali proto, že vypadala, jako by byla jednou z Kardashianových,“ zmínila nápadnou podobu.

Mairead, vystupující pod jménem Mairead Leigha, se začínala v módní branži pomalu prosazovat a podle Cathy Martin měla velký talent.

Poslední večer před smutnou událostí strávila se svými přáteli. Na svou sociální síť umisťovala videa z baru, kde skupina popíjela, a nic nenasvědčovalo tomu, že by měl večer skončit tak tragicky.

„Je mnoho lidí, které Maireadina smrt zničí. Často druhým říkáme, že u nás mají dveře otevřené, snažíme se je podpořit, říkáme, že se na nás můžou kdykoliv obrátit. Jenže říct si o pomoc je něco, co opravdu zoufalý člověk kolikrát nedokáže,“ myslí si Maireadina agentka.

Sebevražda je pro modelčino okolí šok. Přátelé se ji snažili v nelehkém období podporovat, ale jejich snaha byla bohužel zbytečná. Maireadina kamarádka Sassie médiím řekla: „Nemůžu najít slova. Včera v noci jsme ztratili tu nejkrásnější dívku. Mairead byla temperamentní, milující a volnomyšlenkářská. Bude chybět každému, kdo měl tu čest se s ní někdy setkat. Maired, miluju tě celým svým srdcem.“

nelly italy ( 1. prosince 2019 02:13 )

🙄🙄🙄🙄🙄😡😡😡😡😡

19.3.1977 ( 16. října 2018 22:19 )

 Nebo si dala moc gramů....

Monikay ( 16. října 2018 20:27 )

Už je s maminkou

majojo ( 16. října 2018 19:53 )

Ale prdlajs. Bezvýznamná nicka, která to dotáhla až na první stránky českého bulváru.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání