Čekala, že jí bolest v srdci dřív nebo později odezní, ale i pět měsíců po smrti DJ Aviciiho tam zůstává. Zničující vzpomínky dostihly Terezu Kačerovou v den hudebníkových 29. narozenin. „Jeho narozeniny byly náročné. Byla jsem na ostrově v Mexiku se svým synem a nejlepší kamarádkou a opravdu jsem neodpočívala. Byla jsem vystrašená z cizinců, kteří mě objímali na pozdrav. A chtěli si popovídat. Byla jsem znechucená muži. Nenáviděla jsem každého, kdo se ke mně choval, jako bych byla v pohodě,“ svěřila se na sociální síti. Tu sice po partnerově smrti opustila, teď se na ni ale zase vrátila.

Přiznala, že její duše je velmi zlomená, a nesnesitelnou bolestí ze ztráty blízkého člověka se nechávala poslední měsíce otupovat. „Už to tak dělám měsíce. S adrenalinovým sportem, s alkoholem, se sexem. Pokouším se naplnit tu prázdnotu v mém srdci místo toho, abych dala projev citům. Ale pravda je, že ten smutek nezmizel. Ještě víc se prohloubil. Odešel někam na místo, kam se mu nemůžu dívat do očí,“ přiznala Tereza, která si doma stále uchovává Aviciiho osobní věci.

„Doma mám stále dvě košile, které jsme vyprali v jeho domě a voní po něm, hozené přes roh televize tak, že se jich nic jiného nemůže dotýkat. Sice nevidím část obrazovky, když koukám na televizi, ale nemůžu se přimět k tomu, abych je oblékla, protože pak bych je musela vyprat ve vlastním čisticím prostředku,“ popisuje modelka.

Srdce jí pukalo i ve chvíli, kdy v DJově peněžence našla ustřižené vlásky jejího synka Luky. Avicii se k malému chlapci choval jako k vlastnímu a pomáhal Kačerové s jeho výchovou. I kvůli němu se Tereza snaží vzpamatovat a dát průchod svým citům. Dospěla k tomu, že se z té bolesti musí vyplakat tak dlouho, dokud se zase nebude cítit šťastná.

Fotogalerie
56 fotografií