„Je mi šestapadesát, ale tady jsem poprvé hořel. Bylo to trochu zvláštní, ale nemůžu říct, že by to bylo hrozné nebo stresující,“ nestěžuje si herec ani v nejmenším na nebezpečnou scénu, při které se na pokyn režiséra vznítí při romantické večeři s půvabnou Soňou Norisovou (45).

Video
Video se připravuje ...

Lukáš Vaculík v novém filmu Ten, kdo tě miloval: Na stará kolena vzplanul! Nejen láskou. Ten, kdo tě miloval

Než Lukáše polili zápalnou látkou, museli ho nejdřív potřít speciálním nehořlavým gelem proti popálení. Na scénu, která se natáčela v hotelové restauraci Retro River Side u Karlových Varů, dohlížel pyrotechnik. A přítomen byl i kaskadér, kdyby chtěl Vaculík na poslední chvilku ze scény vycouvat. Ten ale o dublérovi nechtěl ani slyšet. „Prostě jsem vzplanul! Takže mám další zářez na pažbě,“ vtipkoval o roli pana Zvoníčka, který se snaží sbalit novopečenou vdovu. Film podle scénáře Marie Poledňákové (77) bude mít premiéru 8. listopadu 2018.

VIDEO: Trailer Ten, kdo tě miloval představuje film letošních Vánoc!

Video
Video se připravuje ...

Trailer Ten, kdo tě miloval představuje film letošních Vánoc! Falcon

U natáčení Vaculíka v plamenech se všichni dobře bavili. Nikoho ze zúčastněných by v té chvíli ani nenapadlo, že si to za pár hodin zkusí skoro naostro. V luxusním hotelu, kde bydlela i část štábu, se brzy ráno spustil požární alarm a všichni museli vyběhnout z pokojů tak, jak byli zrovna oblečeni. Před hotelem pak čekali na prošetření situace. Naštěstí šlo jen o planý poplach způsobený vadným čidlem.

Fotogalerie
18 fotografií