Proč se sympatická Tereza rozhodla pojmenovat dítě shodně s uznávaným secesním malířem a ilustrátorem devatenáctého století Mikolášem Alšem se patrně hned tak nedozvíme, místo toho se však herečka ztvárňující na televizních obrazovkách intrikánku Alenu rozepsala na Instagramu o průběhu porodu. „Tenhle týden byl nejintenzivnější v mém životě. Vyčerpání z porodu bylo zapomenuto v okamžiku, kdy se Mikoláš narodil a podíval se na nás tím svým vševědoucím pohledem. Kontrakce přišly odpoledne, večer jsme odjeli do porodnice a čekala nás dlooouhá noc. Miky si počkal na denní světlo a chvilku před osmou ranní se narodil,“ svěřila se na sociální síti.

 Zmínila také, že ji partner podporoval i na porodním sále. „Honzík mě celou dobu držel za ruku a neskutečně mi pomohl. Ženy, chtějte své partnery u porodu, uvidíte, že mít se o koho v téhle chvíli opřít a koho se držet je strašně cenný, a taky pak muž nepřijde o ten zázrak, když jeho miminko přichází na svět,“ radí Vítů všem nastávajícím matkám.

Přesto, že před narozením syna v jednom ze svých statusů vyjadřovala obavy z mateřské role, zdá se, že si s ní poradila dobře. „Samozřejmě nemůžu říct, že by to nebylo náročný (i kvůli tomu, že moje tělo se bude dávat asi trochu delší čas do kupy), sžíváme se, poznáváme - ale Miky je strašně hodnej a sladkej, a tak nám to dost ulehčuje,“ dodala ve svém dojemném příspěvku a připojila fotku neuvěřitelně roztomilého miminka.
 

Video
Video se připravuje ...

Seznamte se! Nová tvář seriálu Ulice pořádně zamíchá kartami Adam Balažovič

Fotogalerie
9 fotografií