„Jsou fotky, o kterých nevím, že existují. Tohle byla jedna z nich. Přinesl mi ji k podpisu pán. A já si ji musela vyfotit, protože je to krásná vzpomínka,“ napsala herečka na sociální síti a připojila černobílý snímek, na kterém je o řadu let mladší a ještě ke všemu má natočené vlasy a na nich slamáček. Na sobě má pak šaty staromódního střihu.

Ty si pro sebe tehdy ale Daniela nevybrala sama, nýbrž je dostala v kostymérně, když poprvé natáčela pro slovenskou televizi. „Moje první televizní role. Velká a záporná – Alžběta,“ zavzpomínala hvězda nové řady StarDance na roli studentky internátní školy, která se v ději televizní adaptace povídky od Jakuba Arbese „Prvá noc pri mŕtvej“ zamiluje do mladíka, který si ovšem místo ní vybere kamarádku. Té se pak Alžběta mstí.

„Můj první obrovský honorář. Koupila jsem si za něj věž – dodnes se jejímu zvuku nic nevyrovná. A jo… byla jsem mladá,“ zasnila se Šinkorová, které prý kvůli roli dokonce barvili i vlasy. Z původně blond na rezavou! Dnes už ji přitom máme všichni zafixovanou především coby brunetku, i když se před časem k blond ještě vrátila.

Není divu, že někdejší hvězdu Ordinace na fotce málem nepoznali ani její fanoušci. Mnoho z nich se ale nechalo slyšet, že jim tam připomíná slavnou prvorepublikovou herečku Lídu Baarovou (†86).

VIDEO: Daniela Šinkorová: Na Fantomovi s doprovodem, ale manžel to nebyl!

Video
Video se připravuje ...

Daniela Šinkorová: Na Fantomovi s doprovodem, ale manžel to nebyl! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
68 fotografií