Znělka, která je pro každý ročník soutěže vždy nová a originální, bude tentokráte v duchu první republiky. To samozřejmě vyhovuje zejména herečce Veronice Arichtevě(32), která hraje Magdalénu v seriálu První republika, a tak se už v této éře cítí jako ryba ve vodě.

Dobové kostýmy ocenila i Daniela Šinkorová a v růžových šatech to moc slušelo i moderátorce Daniele Písařovicové (39), která obvykle raději obléká kalhoty a tmavé barvy.

Taneční páry už samozřejmě začaly i s tréninkem a během dlouhého natáčení v Libochovicích si hvězdy krátily čas mimo jiné i tím, že ukazovaly, jak jsou na tom. Na vtipném videu se tak všichni mihnou a předvedou pár kroků či se ukloní. Jiří Dvořák (51) pak dokonce vyskakuje!

Ovšem Václav Kopta (53) před kamerou v podstatě jen projde a hraje si s brýlemi na nose. Podobně je na tom i Dalibor Gondík (48), který jen nechápavě sleduje, jak si před ním moderní pětibojař a olympijský vítěz Daniel Svoboda (33) div nevykloubí nohy.

Největší hvězdou záběrů je ale jednoznačně Pavla Tomicová, která postupuje pomalými krůčky a stydlivě mává do objektivu, zatímco ji všichni předbíhají a míjejí. Když už se navíc zdá, že odejde ze záběru, otočí se a šlape zase na druhou stranu. Už teď je proto jasné, že její výkony v soutěži budou přinejmenším zajímavé a diváci se jistě pobaví.  

VIDEO: Ve StarDance to rozjede i vyhublý Dalibor Gondík! Jak se seznamoval se svou taneční partnerkou?

Video
Video se připravuje ...

Vyhublý a šlachovitý Gondík: Bude tančit ve StarDance! Česká televize

 

Fotogalerie
50 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva