Sobotní večer zcela ovládla zábavná už pátá řada soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Tam všichni herci a zpěváci i tentokrát podali vynikající výkony, ale jako vítěz vyšel Jan Révai. Na třetí kolo této soutěže se dívalo 925 tisíc diváků a pořad se tak přiblížil k milionové sledovanosti.

Dalších 599 tisíc diváků sledovalo na České televizi soutěž s Alešem Hámou Kde domov můj? Speciál. Vědomostní pořad byl tentokrát věnován „osmičkovým výročím“. Na televizi Prima, která v sobotu večer odvysílal další díl soutěže 1 proti všem, kde se provádí různé experimenty a diváci hádají pomocí mobilní aplikace, jak pokusy dopadnou, se dívalo 323 tisíc diváků.

Nedělní sledovanost pořadů dopadla celkem obdobně. Nejvíce diváků, konkrétně 991 tisíc, přilákal kriminální seriál Dáma a Král, v němž místo policistů vyšetřují případy vražd právníci. Dalších 588 tisíc diváků si nenechalo ujít další díl z trilogie Zahradnictví na ČT1. Primácký seriál Tátové na tahu si v neděli večer pustilo 536 tisíc diváků, což je o 250 tisíc diváků méně, než minulý den, kdy běžel premiérový díl.

VIDEO: 1 proti všem: Z čeho byl Bouček nervózní?

Video
Video se připravuje ...

1 proti všem: Z čeho byl Bouček nervózní? Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií