Na stavbu domu bylo použito celkem 260 tun žuly. Díky umě opracované kamenné fasádě vypadá jako sochařské dílo. Nejpatrnější je to při západu slunce, kdy se paprsky odrážejí od kamenné textury. Hlavní hmota domu se skládá ze dvou navzájem přetočených kvádrů. Kamenný monolit přitom rozbíjí moderní okenice a obklady ze dřeva.

Interiér rezidence je elegantní kombinací minimalistické estetiky kamenných podlah, bílých stěn a menších ozdobných prvků s eklektickým nábytkem. Celkovou atmosféru podtrhují díla od umělců jako je David Noonan , Mark Hilton , Heather B. Swann a Imants Tillers.

V přízemí se nachází otevřený obytný prostor, který se přirozeně otevírá směrem k přilehlému nádvoří. Jako dělící prvek slouží posuvné dveře ze skla, které sahají od podlahy po strop. Své místo zde našla kuchyň s nerezovým ostrůvkem, jídelna s rozložitelným stolem, nad kterým se vznáší excentrický kruhový lustr.

V horním patře jsou situovány dvě ložnice pro hosty a prostorná hlavní ložnice s výhledem do zahrady a koupelnou se solitérní vanou a umyvadlem vytesaným z masivního bloku kamene.

Fotogalerie
21 fotografií