Poté, co fotoreportéři Blesk.cz vyfotili Báru Strýcovou, jak se líbá, objímá a muchluje s jiným mužem než s přítelem Davidem Krausem, přestala zapírat a šla s pravdou ven. Ale dala si na čas…

„Milí fanoušci, mám pro vás zprávu, která se netýká tenisu. Můj vztah s Davidem skončil. Není to záležitost několika hodin, ale měsíců. Nechtěla jsem veřejně řešit naše osobní problémy.

S Davidem jsem prožila tři krásný roky a spoustu chvil, na které nikdy nezapomenu. Byli jsme každý úplně jiný, ale možná právě proto jsme se jeden do druhého zamilovali. Já sportovkyně, která musí mít ve všem pořádek a všechno má naplánované na minuty, on umělec, který mě učil, že je občas potřeba vydechnout a nestresovat se.

Ale jako mnoho jiných vztahů i my jsme se bohužel dostali časem do problémů. Dlouho jsme se je snažili vyřešit, chvíli to vypadalo líp a chvíli zase hůř. Ale poslední dva měsíce už jsme spolu nežili. Naše problémy byly vždycky jen naše.

Davida i jeho práci stále respektuju, i v našich těžkých chvílích se choval vždy férově. Mám ho ráda a přeju mu všechno nejlepší. Stejně tak doufám, že on bude i dál fandit mně,“ zní vysvětlení Barbory Strýcové.

Podle ní vztah s Krausem skončil už před několika měsíci. Ale muzikant se na rozchod ještě v květnu rozhodně necítil. Ba naopak. Když se na mejdanu jedné firmy slušně zpil pod obraz, o své lásce Báře pěl samé ódy.

„Já jsem jako dítě, chtěl jsem mít děti v pětadvaceti. Bude mi čtyřicet, to je velký skluz. Ale čekám, až Bára skončí. Ale zároveň je Bára dobrá tenistka pořád a přál bych jí nakonec, aby na konec své kariéry tomu dala ťafku. Já chci, aby se Bára ráno probudila, neměla trénink a měli jsme svatbu. Bára je gladiátor nový doby. Jeden člověk na jednoho, kouká na to miliony lidí. Já ji obdivuju, ale svatba přitom nejde,“ básnil o ní Kraus v Top Staru na večírku. Místo vytoužené svatby a dítěte ale přišla krutá rána. Bářino lože už teď zahřívá někdo jiný.

VIDEO: David Kraus vyznal lásku Báře Strýcové v reportáži TopStaru ještě v květnu.

VIDEO: Tajné dostaveníčko tenistky Barbory Strýcové s potetovaným fešákem: Za zády Krause vášeň s jiným.

Video
Video se připravuje ...

Tajné dostaveníčko tenistky Barbory Strýcové s potetovaným fešákem: Za zády Krause vášeň s jiným. redakce Blesk

Fotogalerie
95 fotografií