„Nechal jsem se přemluvit k posilování, protože mi bylo řečeno, že už mám fakt velké břicho, a bál jsem se, že už se nevejdu do kostýmu," svěřil se představitel titulní role v muzikálu Fantom Opery. Ten se v září vrací na jeviště v divadle Goja Music Hall.

Na návrat do role už se zpěvák pečlivě připravuje. Kromě pěveckých zkoušek začal pracovat na svém vzhledu a kromě cvičení upravil i způsob stravování. „Mám striktní a přísný dietní režim. Trenér, kterému za to platím strašné prachy, mi dal jídelníček," přiznal Vojtko s tím, že nesmí pít ani alkohol a trenér mu povolil jen jednu sklenku vína.

„Skončit jsem musel i se žebry, kterých jsem jen v jediné hospodě za divadlem GoJa Music Hall snědl tolik, že už by z nich bylo deset prasat," vylíčila tvář muzikálů Ples upírů, Angelika či Muž se železnou maskou. Nejenže se mu po milovaných pochutinách i pivu dost stýská, ale změna životního stylu s sebou přinesla i jednu nepříjemnost.

„Mám z toho docela zažívací potíže. Zeleninu s kuřecím masem a všelijaké ty kaše, bílé jogurty a cottage moje tělo moc dobře nepřijímá. Je to, jako bych měl břišní katar," dodal pro Super.cz Vojtko s tím, že tahle strava pro něj není. Těžko říct, jak dlouho mu tak pevná vůle vydrží.

VIDEO: Už po 45. narozeninách si Vojtko sliboval, že na čas skoncuje s alkoholem!

Video
Video se připravuje ...

Marian Vojtko slavil 45: Játra dostala zabrat, musím na detox! Petr Macek, Lukáš Červený

VŠE O MUZIKÁLU FANTOM OPERY ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
49 fotografií