Eva Holubová díky Formanovi zažila neuvěřitelná setkání a historky. Občas zaloví ve svém fotoalbu a pochlubí se fotkou, za níž vděčí oscarovému režisérovi.

"Jak jsem hledala fotku s Jestřábem, našla jsem naší fotku s Kájinkou. Poprvé v NY, večeře s Javierem Bardemem, s Helenkou Houdovou a samozřejmě s Milošem. Malý posezení u něho doma. A pak jsme asi přejížděli do Connecticutu, protože Javier nám pomáhal se zavazadly do auta. Vyprávěl, jak mu nabídli roli u Woody Aleena. On požadoval scénář, ale asistent mu řekl, že Woody nedává číst scénáře dopředu. A Javier řekl, že nic nebere bez toho, aniž by si přečetl scénář. A druhý den ráno přišel asistent se scénářem za Javierem do hotelu. Javier se zeptal, do kdy to může přečíst, asistent řekl hned a sedl si proti němu do křesla. Když Javier dočetl, asistent si scénář opět vzal a odešel. Javier roli vzal a během natáčení se sblížil se svou současnou partnerkou Penelope. Helenka taky ještě neměla děti a ani já jsem vlastně v té době nebyla vdaná," okomentovala společný snímek herečka.

 

A právě Javier Bardem může za to, že za fotku s ním by vraždily. "Setkání s Javierem závidím, já bych asi měla srdeční zástavu." "Obrovská závist ! Javier je nádherný muž a potkat se s ním musí být velký zážitek!"

 

VIDEO: Eva Holubová se sápala po mikrofonu! Co ji rozlítilo?

Video
Video se připravuje ...

Eva Holubová se sápala po mikrofonu! Co jí rozlítilo? Blesk TV

Fotogalerie
31 fotografií