Vrásky na čele byste u nich jen těžko hledali, svou tvář neskrývají ani pod vrstvou make-upu, stárnou s grácií a přirozenost jim sluší.

Temperamentní Ivana Chýlková vypadá od začátku své kariéry v 90. letech pořád stejně a nabídky na role se tak jen hrnou. Navíc je pořád stejně štíhlá. Jednak to má v genech, ale ve formě se udržuje pomocí speciální metabolické diety.

„Každý to má jinak, je to individuální. Celé se to skládá z několika fází a výsledkem je, že jíte jen třikrát denně po pěti hodinách a mezitím nesmíte vůbec nic. Pít samozřejmě můžete,“ prozradila před časem herečka, jak se udržuje ve formě.

Stejnou dietu drží Eva Holubová, která díky ní zhubla 34 kilogramů. Cítí se skvěle a vypadá líp než kdy předtím.

Elixír mládí objevila také slovenská herečka Anna Šišková, která má dar od přírody. Nijak zvlášť o sebe nepečuje, k tomu, aby nezestárla, jí stačí pouze zdravý smích a dlouhý spánek.

Nejstarší z hereček, které se společně potkaly v pražském květinářství, byla Jana Krausová. Té už bylo sice šedesát, přesto jejímu kouzlu podléhají muži dodnes. Partnerka Karla Rodena se sice běžně moc nemaluje, tentokrát ale udělala výjimku a moc jí to slušelo. Jana pravidelně cvičí a používá přírodní kosmetiku, která udržuje její pleť pevnou. 

Fotogalerie
53 fotografií