Podle informací britského Daily Mailu si nastávající nevěsta zvolila šaty z dílny australských návrhářů Ralph & Russo. Její svatební róba má být ručně šitý model s korálkovou výzdobou v hodnotě 180 tisíc australských dolarů, což v přepočtu činí zhruba 2 800 000 Kč. Vše měla navíc už údajně potají královská rodina zaplatit.

Tvorbu manželů Tamary Ralph and Michaela Russa, kteří svou značku založili v roce 2007 a v současnosti žijí a pracují v Londýně, má Meghan zřejmě v oblibě. Od nich byly totiž též černé večerní šaty, které měla na sobě na oficiálních zásnubních fotografiích.

I když róbu platila jeho rodina, princ Harry zatím šaty samozřejmě neviděl, a dokonce nechtěl vědět ani to, kdo je navrhoval. Chce se prý nechat zcela překvapit, a tak v souladu s tradicemi uvidí svou vyvolenou v bílé teprve ve chvíli, kdy proti němu bude kráčet uličkou v kapli sv. Jiří v zámku Windsor. Kromě něj na ni bude upírat zraky také 600 hostů a zhruba miliarda televizních diváků z celého světa.

Až se pak z Markle stane oficiálně Harryho žena a člen královské rodiny, převlékne se ještě do druhých šatů, v nichž pak bude k vidění na hostině požádané princem Charlesem (69) ve Frogmore House.

VIDEO: Budoucí nevěsta prince Harryho: "Nenechala jsem ho domluvit!"

Video
Video se připravuje ...

Budoucí nevěsta prince Harryho: "Nenechala jsem ho domluvit!" @TheBritishMonarchy

Fotogalerie
51 fotografií