Než se modelka Tereza Kačerová dala dohromady se švédským producentem Aviciim, zamilovala se do tmavovlasého Američana Trenta Garretta (34). Ten se stejně jako ona živí modelingem a herectvím.

Objevil se v několika americkým seriálech a na kontě má i několik rolí v celovečerních filmech. Posledním snímkem, kde si zahrál postavu Ferdinanda, byl snímek z roku 2017 Mezihra v Praze. Tam se před kamerou setkal například také s Klárou Issovou.

V listopadu 2015 Tereza Kačerová porodila jejich syna Luku Kennedyho a Garrett s ním má dodnes výborný vztah. Po rozchodu s českou modelkou si našel novou partnerku. S tou pak tráví společné chvíle se synkem a podle snímků, které zveřejňuje na sociální síť, se zdá, že malý Luke si jeho přítelkyni oblíbil.

A co víc, zamilovala si ji i sama Kačerová. „Nejdřív jsem chodila s Trentem Garrettem, pak Maya chodila s Trentem. A teď? Maya s Trentem pořád chodí, ale má raději mě,“ netají se Kačerová velmi dobrými vztahy s novou přítelkyní svého ex. Dokonce veřejně vtipkuje, že jsou milenky. Garrettovu holku také dokázala přemluvit, aby se na pláži svlékla zcela do naha, tak jak to má Tereza ráda a často to také praktikuje. Ostatně jako všude chodí ráda nahá. Na sociálních sítích pobouřila také jiná Terezina fotka s Mayou, kde byly společně nahé v manželské posteli a ládovaly se nudlemi. Fotku po smršti kritiky Tereza však odstranila. 

Fotogalerie: Prasklo po náhlé smrti slavného DJ…
44 fotografií

A právě Maya a Trent Garrett jsou teď Terezinou největší oporou. Po smrti Aviciiho s ní a jejím synem Lukem tráví veškerý čas a snaží se ji za každých okolností rozveselit. Jenže to se nezdá některým fanoušků, kteří modelku "pranýřují" za to, že dostatečně netruchlí a na společných fotkách se ze široka usmívá. To donutilo Mayu takovou fotografii smazat ze sociální sítě a veřejně se jí zastala.

„Není žádný důvod nikoho ponižovat, obzvlášť, když si prochází těžkým obdobím. Zkuste se vžít do její kůže. Pokud nemáte říct co hezkého, neříkejte nic. Takže sklapněte, vy všichni, kteří sedíte za displayem svého telefonu a pomlouváte a soudíte lidi, aniž byste se s nimi setkali naživo,“ vzkázala Maya všem zlým jazykům na sociální síti.

VIDEO: Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě!

Video
Video se připravuje ...

Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě! Blesk TV

Vše o smrti DJ Aviciiho (†28) najdete zde >>>

Fotogalerie
68 fotografií