Takový šílený a nebezpečný nápad se jen tak nevidí. Parta opilých starších mužů si vzala míč a napříč čtyřproudou silnicí i tramvajemi mezi sebou hráli fotbal. Vše poblíž zastávky Malovanka, kde procházeli i kolemjdoucí. Vše natočil na video Pavel Fiala, který také duchaplně zavolal policii.

Za pár minut na místo přispěchali městští strážníci, polonazí opilci se ale dali na útěk a až na jednoho z nich jim utekli. „Včera jsme přijali oznámení na tísňovou linku 156, že u zastávky tramvaje Malovanka hrají ve vozovce fotbal bezdomovci,“ potvrdila pro Blesk.cz mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Takto brutálně napadla parta mužů číšníka:

Video
Video se připravuje ...

Sedm cizinců napadlo ve Vladislavově ulici u Quadria personál tamní restaurace. Jeden z číšníků odnesl napadení hospitalizací na jednotce intenzivní péče. Policie ČR

V tu chvíli bylo muži něco těžké dokazovat, „vyfasoval“ ale i tak pokutu. „Hlídka po příjezdu na místě nalezla už jen jednu osobu, která přebíhala silnici z jedné strany na druhou mimo vyznačený přechod. Byla řešena uložením pokuty ve výši jeden tisíc korun,“ dodala Seifertová.

 Muži údajně patří k místním bezdomovcům, kteří v této oblasti dělají často nepořádek. Zřejmě si ale neuvědomili, že svým počínáním ohrozili také lidi v automobilech. S nástupem letního počasí je to již několikátý nebezpečný čin, který nejen městští policisté museli řešit. O víkendu takto například skupinka cizinců brutálně zmlátila číšníka v centru Prahy. Po další partičce násilníků pátrá policie v souvislosti s těžkým ublížením na zdraví dvou mužů z ochranky v Praze 13.