První manželství Nesvadbové, do nějž vstupovala již těhotná, se rozpadlo velice rychle. Michal Vašek, vlastník baru v proslavené Stodolní ulici v Ostravě, totiž podle všeho neutáhl velké dluhy a následné exekuce. Hořkost si pak podle informací Blesku začal vylévat na manželce, kterou psychicky týral, a tak došlo k rozvodu.  

S exmanželem však zůstali v kontaktu kvůli společnému synovi Michálkovi (4). Když se Blesk s Josefínou po sebevraždě manžela, kterou potvrdila její matka Světlana Nálepková spojil, viditelně zkroušená Pepina neměla náladu na jakékoliv řeči. "Není to nejvhodnější chvíle, nebudu o tom mluvit. Na shledanou," sdělila skoupě a zavěsila.

Dcera Nálepkové a Michala Nesvadby už dávno našla štěstí s novým partnerem Ondřejem, s nímž má už druhého syna Kristiana, i tak ji smrt muže, jehož kdysi milovala, podle všeho citelně zasáhla. Obzvláště smrt dobrovolná. Michal Vašek se totiž údajně oběsil. Podrobnosti jeho činu zatím nejsou známy, jeho rozhodnutí se však přičítá dalším dluhům...

Fotogalerie
12 fotografií