V rámci unschoolingu Helena Houdová sbalila děti a společně odjeli do Austrálie prozkoumávat místní flóru a faunu. A i když ne vždycky je vše jednoduché, pobyt na dalekém kontinentě je pro modelku velmi zajímavý.

Blending in with the Roos.. So happy to see them wild and free. We visited Currumbin Sancuary before and there was nothing sanctuary for the animals about it. You could take photos with koalas and watch shows with reptiles, just not the way other beings should be treated by humans. I didnt do enough research ahead and after 5 minutes of being there, my kids just wanted to leave. We dont support Zoos as we believe that the freedom or life of other animal or human can not be taken away from them for whatever educational or exploitation purposes. 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 Jsme stastny, ze vidime divoky klokany. Jsou blizsko nasim dusim 🤗 Pred par dny jsme se vypravili do Currumbin Sanctuary, ale zjistili jsme, ze to byl cistej business. Neudelala jsem dostatecnej predvyzkum. Mohli jste se vyfotit a koalou a klokany a delali predstaveni s hady a krokodyly.. Po 5ti minutach se na mne Darien otocil a rekl, ze to je Zoo a ze chce pryc. Zoo nepodporujeme, verime, ze zadna bytost nema pravo vzit svobodu nebo zivot jine bytosti at uz pro vzdelavaci nebo jine duvody, pokud ji nejde o hole preziti a je to jediny mozny zpusob obzivy. #vedome #seSoucitenim #jsmeJedno #noZoo #plantBased #vegan #withLove #wild #happy #free #roos #australia #conscious #zamilovanyDoKlokanu

Příspěvek sdílený Helena Houdova (@helenahoudova),Bře 26, 2018 v 11:18 PDT

Kráska s dětmi se dokonce setkala s divokými klokany. "Jsme šťastný, že vidíme divoký klokany. Jsou blízko našim duším," okomentovala fotografii, kde jsou zvířata velmi blízko za jejími zády. 

"Před pár dny jsme se vypravili do Currumbin Sanctuary, ale zjistili jsme, že to byl čistej business. Neudělala jsem dostatečnej předvýzkum. Mohli jste se vyfotit s koalou a klokany a dělali představení s hady a krokodýly. Po 5ti minutách se na mne Darien otočil a řekl, že to je zoo a že chce pryč. Zoo nepodporujeme, věříme, že žádná bytost nemá právo vzít svobodu nebo život jiné bytosti ať už pro vzdělávací nebo jiné důvody, pokud jí nejde o holé přežití a je to jediný možný způsob obživy," dodala také modelka, která ráda žije v tom největším souladu s přírodou.

VIDEO: Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím!

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

Fotogalerie
42 fotografií