Na obrazovkách ho diváci denně vídali v jednom z reklamních spotů na vitaminový doplněk. Laštovka v něm během prvních vteřin visí jen na provazu. Shodou okolností to tak celé nešťastně připomíná způsob, kterým si vzal život. Stejně jako při natáčení sáhl po provazu.

Laštovka se před šesti dny oběsil v domě na pražském Žižkově, kde v poslední době bydlel. Nikdo zatím přesně neví proč. Poté, co na nevhodnost reklamy upozornil deník Blesk, rozhodl se zadavatel reklamy s okamžitou platností její vysílání zastavit.

„Ve chvíli, kdy jsme se dozvěděli smutnou informaci o úmrtí pana Jiřího Laštovky, zvážili jsme naše další kroky a s ohledem na rodinu a přátele pana Laštovky jsme se rozhodli zastavit vysílání reklamního spotu na náš potravinový doplněk, ve kterém herec vystupoval. Příslušný reklamní spot se u provozovatele televizního vysílání přestal vysílat ve středu, 14. 2. 2018 večer. Zároveň bychom rádi tímto vyjádřili upřímnou soustrast rodině a přátelům Jiřího Laštovky,“ odpověděl na dotaz Blesku tiskový mluvčí Zentivy Libor Kytýr.

VIDEO: Sebevražda herce z Ordinace Laštovky (†39): Před smrtí se drsně rozhádal s kamarádem! 

Video
Video se připravuje ...

Sebevražda herce z Ordinace Laštovky (†39): Před smrtí se drsně rozhádal s kamarádem! Blesk TV

Fotogalerie
13 fotografií